Salon Hautaustoimisto Oy Saustila

Yli kahdeksan vuosikymmenen aikana Salon Hautaustoimisto Oy Saustila on hoitanut yli kolmekymmentätuhatta hautausta. Kun yrityksen alkuvuosina vain myytiin arkkuja, nykyään hautaustoimisto hoitaa hautaukset alusta loppuun. Kaikki hautaukseen liittyvät asiat voi järjestää

Saustiloiden kautta. Sisarukset Jaakko ja Auraleena Saustila ovat työskennelleet perheyrityksessä kumpikin yli 20 vuotta, neljännessä polvessa.

Salon Hautaustoimisto käyttää paljon paikallisia alihankkijoita. Yhden hautauksen hoitaminen voi työllistää useita kotipaikkakunnan yrityksiä.

Yhteistyötä tehdään mm. kukkakauppojen, pitopalveluyritysten ja hautakiviliikkeiden kanssa. Lähtökohtana ovat aina omaisten toiveet. Saustiloilla on myös edelleen oma arkkumallisto. Verhoilija Ismo Tuominen verhoilee suurimman osan arkuista, ja pystyy toteuttamaan yksilöllisetkin toiveet arkun verhoiluista.  

Hautaustoimistolla on myös pysyviä asiakassuhteita. Vuosikymmenien aikana monen suvun kaikki vainajat on saatettu hautaan Salon Hautaustoimiston avulla. Monet asiakkaat muistelevat Saustiloiden aikoinaan hoitaneen jo heidän isovanhempiensa ja vanhempiensa hautaukset. Ihmiset arvostavat jatkuvuutta – samassa hautaustoimistossa asioiminen vuosikymmenestä toiseen on merkki luottamuksesta ja luo turvaa. Erään omaisen sanoin: “Alan ammattilaisten hienotunteinen ja vainajan muistoa vaaliva palvelu. Luottamuksellista yhteistyötä omaisten kanssa, johon hyvä nojautua surun keskellä.”


Yhteystiedot

Salon Hautaustoimisto Oy Saustila

Helsingintie 9, 24100 Salo

Puh. 02 7312562

info@saustila.fi

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Suunnittele hautajaiset