Palvelumme

Palveluita perheiltä perheille, sukupolvelta toiselle

Yli 50 kotimaisen perinteikkään perheyrityksen muodostama Memoria on valtakunnallisesti koko Suomessa – ja nyt myös verkossa – toimiva hautauspalvelu.

Kun surusta tulee osa elämää, olemme luotettu neuvonantajasi, hautajaisten järjestäjä ja asioidenhoitajasi, johon voit turvautua kaikissa hautaamiseen ja hautajaisten suunnitteluun sekä järjestämiseen liittyvissä asioissa.

Me memorialaiset palvelemme sinua henkilökohtaisesti, korkeimmalla ammattitaidolla ja yksilöllisiä toiveitasi kuunnellen.

Tutustu palveluihimme alla.


Kaikki palvelumme

Hautajaisten suunnittelu

Hautajaisten suunnittelu

Voit suunnitella ja tilata hautajaiset etänä nettisivuillamme suunnittelusovelluksessa tai aloittaa suunnittelun yhdessä kanssamme.

Lue lisää
Hautaaminen

Hautaaminen

Hoidamme pieteetillä kaikki hautaamiseen ja hautajaisiin liittyvät järjestelyt. Saat meiltä mm. kuljetukset, arkut, uurnat, kukat ja adressit.

Lue lisää
Muistotilaisuus

Muistotilaisuus

Autamme sinua järjestämään muistojuhlan, jossa eletty elämä on läsnä sellaisena kuin toivot – yhdessä paikkakuntasi parhaiden toimijoiden kanssa.

Lue lisää
Perunkirjoitus

Perunkirjoitus

Teemme perunkirjoitukset oikein, määrämuotoisena ja ajallaan laadittuina sekä neuvomme ja autamme kuolinpesän asioiden hoidossa.

Lue lisää
Haudan somistus

Hautakivi ja haudan somistus

Meiltä hankit hautakivien lisäksi hautalyhdyt, muistoesineet ja kukat, joilla somistat haudan persoonalliseksi. Kunnostamme myös vanhat hautakivet.

Lue lisää
Ennakkosopimus

Näin minä haluan

Hautajaisista on usein vaikea puhua ennakkoon läheisten kanssa. Näin minä haluan -vihkoon voit kirjata toiveesi omien hautajaistesi järjestelyiksi.

Lue lisää

Mietitkö, mitä hautajaiset maksavat tai miten hautajaiset suunnitellaan?

Tutustu hautajaisten suunnittelusovellukseen, joka opastaa sinua vaihe vaiheelta suunnittelemaan hautajaiset ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet ja palvelut. Sovelluksessa voit tutkia kaikessa rauhassa, millaisia vaihtoehtoja sinulla on valittavana eri paikkakunnilla ja hintojamme. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan haluaamasi Memoria-toimistoon.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Memoria ikoni
Suunnittele hautajaiset