Haudan somisteet

Somista hauta lyhdyillä, kukilla ja pienesineillä

Hautalyhdyillä, patsailla ja muilla koristeilla luot haudalle helposti yksilöllisen ilmeen.

Memoria-hautaustoimistojen valikoimasta löydät hautakäyttöön soveltuvat, pakkasen ja paahteen kestävät lyhdyt ja pienesineet, joilla somistat hautapaikan tunnelmalliseksi. Voit hankkia esimerkiksi kesää ja talvea varten erilliset koristeet, jolloin hauta elää kauniisti vuodenaikojen vaihtelujen mukana.

Lähes jokaisella Memoria-paikkakunnalla sinua palvelee hautaustoimiston yhteydessä myös kukkakauppa, josta voit tilata tai hakea kestävät kausikukat ja muistokimput haudalle. Samalla hankit kukat viemisiksi ystäville ja iloksi itselle kotiin.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Lue lisää hautajaisten suunnittelusta

Hautajaisia järjestäville

Oppaasta löydät ohjeita ja hyviä käytäntöjä hautajaisten järjestäjälle suunnittelusta perunkirjoitukseen...

Lue lisää

Yleistä

Jollei vainaja ole eläessään nimenomaisesti toivonut tietyn henkilön huolehtivan hautausjärjestelyistään, lain mukaan hautausjärjestelyt hoitaa ensisi..

Lue lisää

Ennakkosuunnittelu

”Näin Minä Haluan”- mitä omaisten tulisi tietää hautausjärjestelyistäni - Korvaamaton apu hautausjärjestelyissä...

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset