Arkut ja uurnat

Kauniit arkut ja uurnat kohtuulliseen hintaan

Hautaamista varten tarvitaan aina arkku ja tuhkahautaukseen lisäksi uurna. Hautaustavalla ei ole merkitystä arkkua valittaessa, koska arkun käyttötarkoitus on aina sama: arkku on viimeinen vaate, joka edustaa vainajaa hautajaistilaisuudessa.

Memorialta saat kauniit ja laadukkaat arkut ja uurnat kohtuulliseen hintaan. Tarjoamme asiakkaillemme vain tarkkaan valikoituja, laadukkaita ja huolella viimeisteltyjä tuotteita. Päädyitpä siis mihin tahansa vaihtoehtoon, se on varmasti edustava valinta läheisesi hautajaisiin.

Voit valita sopivan arkun useista eri tyyleistä. Useimpiin arkkumalleihin on saatavilla myös yhteensopiva uurna. Kaikki valikoimissa olevat arkut soveltuvat sekä maahautaukseen että tuhkaukseen. Myymme sekä kangasverhoiltuja arkkuja että massiivipuisia arkkuja.

Tutustu arkku- ja uurnamalleihin ja hintoihin hautajaisten suunnittelusovelluksessa. Voit myös ottaa yhteyttä paikalliseen Memoria-toimistoon. Me autamme sinua sopivan arkun ja uurnan valinnassa.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Lue lisää hautajaisten suunnittelusta

Hautajaisia järjestäville

Oppaasta löydät ohjeita ja hyviä käytäntöjä hautajaisten järjestäjälle suunnittelusta perunkirjoitukseen...

Lue lisää

Yleistä

Jollei vainaja ole eläessään nimenomaisesti toivonut tietyn henkilön huolehtivan hautausjärjestelyistään, lain mukaan hautausjärjestelyt hoitaa ensisi..

Lue lisää

Ennakkosuunnittelu

”Näin Minä Haluan”- mitä omaisten tulisi tietää hautausjärjestelyistäni - Korvaamaton apu hautausjärjestelyissä...

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset