Muistotilaisuuden järjestäminen

Me tiedämme, missä ja miten hautajaiset kannattaa järjestää paikkakunnallasi

Jokaisella meistä on omanlainen tyyli tervehtiä tavatessa ja sanoa hyvästit erotessa. Samoin ei ole vain yhtä oikeaa tapaa järjestää hautajaisia. Me Memorialla autamme sinua järjestämään muistotilaisuuden, jossa eletty elämä on läsnä sellaisena kuin toivot.

Memoria-toimistoiksi valitaan vain seudun parhaat hautaustoimistot. Monet niistä ovat perinteikkäitä perheyrityksiä, jotka ovat palvelleet alueen asukkaita sukupolvesta toiseen. Siksi Memorialla tiedämme, missä ja miten hautajaiset kannattaa eri paikkakunnilla järjestää ja kenen puoleen eri asioissa on hyvä kääntyä.

Paikallisiksi yhteistyökumppaniksemme kelpuutamme vain luotettaviksi todetut, ammattitaitoiset kukkakauppiaat, muusikot ja puhujat, pitopalvelut ja valokuvaajat. Memorian kautta voit ostaa vain tarvitsemasi palvelun tai pyytää meitä huolehtimaan kaikista hautajaisjärjestelyistä.

Paikkakuntakohtaisen tiedon siunaus- ja muistotilaisuuden järjestämisestä löydät etsimällä sinua lähinnä olevan memoriatoimiston

Ota yhteyttä

Etsi lähin Memoria-toimisto

Asioi missä tahansa Memoria-hautaustoimistossa. Hoidamme hautausjärjestelyt kattavasti ympäri Suomen.


Muistotilaisuus tuotteet


Lue lisää muistotilaisuuden järjestämisestä

Muistotilaisuus

Siunaus- tai saattotilaisuuden jälkeen vainajan läheiset kokontuvat muistotilaisuuteen...

Lue lisää

Hautajaismusiikki

Hautajaisissa soitettava ja laulettava musiikki tuo lohtua ja antaa toivoa saattoväelle. Jos vainajan musiikkimieltymykset ovat olleet tiedossa, niitä..

Lue lisää

Kukat ja koristelu hautajaisissa

Siunaus- ja saattotilaisuudessa arkun päällä on arkunkoriste jonka hautaustoimisto toimittaa ja kiinnittää valmiiksi ennen kuin saattoväki ..

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset