Hautaustoimisto Autio Oy

Hautaustoimisto Helsingissä

Menetyksen hetkellä et ole yksin, vaan me kuljemme rinnallasi. Olemme täyden palvelun hautaustoimisto Helsingin Töölössä – ja sinua varten. Kysymme kaikki tarvittavat kysymykset, ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Hautaustoimisto Autio Oy

Runeberginkatu 42, 00260 Helsinki

Puh. 09 448 346

info@hautaustoimistoautio.fi Toimiston www sivut

Tervetuloa palveltavaksemme

Palvelumme Helsingissä

Hautakivinäyttely

Arkku- ja uurnanäyttely

Kumppani joka hoitaa kuljetukset

Kumppani joka hoitaa perunkirjoitukset

Kumppani joka hoitaa kukkakauppaa

Kumppani joka hoitaa pitopalvelua

Ajanvaraus netissä / ajanvarauskalenteri

Memoria-verkkopalvelu

Valokuvaus (kumppani)

Painotyöt (siunaustilaisuuden ohjelmalehtiset ja kutsut)

Esiintyjien välitys (laulajat, muusikot)

Hautajaisjärjestelyt Helsingissä

Helsingin alueella on totuttu eri uskontokuntien ja erilaisten vakaumuksien mukaisesti järjestämään hyvinkin erilaisia tilaisuuksia. Krematoriosäätiön tilat ovat kaikkien käytössä ja seurakunta vuokraa kappeleita myös uskonnottomia tilaisuuksia varten.

Suuri kaupunki ja asukasmäärä vaikuttaa siihen, että aika tilaisuuden järjestämiseen voi venyä melko pitkälle. Siitä syystä hautajaisia järjestetään arkipäivinä ihan yhtälailla kuin lauantaisinkin. Sunnuntaisin siunaustilaisuus on mahdollista järjestää kirkossa.

Malmin hautausmaan kappeli.
Malmin hautausmaan kappeli

Helsingin siunauskappelit

Helsingissä ja lähialueilla on useita siunauskappeleita, jotka tarjoavat paikan muistotilaisuuksille. Helsingissä sijaitsevat siunauskappelit edustavat monipuolisesti erilaisia tyylejä, ja ne tarjoavat puitteet koskettaville muistohetkille kauniissa ympäristöissä. Hietaniemen krematorion kappelit ovat avoinna kaikille uskontokunnille, ja myös uskonnottomille. Helsingin, Espoon ja Vantaan kappeleissa sekä kirkoissa voidaan siunata kirkkoon kuulumattomia, mutta siitä peritään vuokra ja vaihtelee paikkakunnittain.

Helsingin siunauskappelit:
Hietaniemen Vanha kappeli, Hietaniemen uusi kappeli, Hietaniemen krematoriokappeli, Malmin hautausmaan siunauskappelit, Honkanummen hautausmaan kappelit, Kulosaaren hautausmaan kappeli.

Helsingin kirkot:
Tuomiokirkko, Vanha kirkko, Johanneksen kirkko, Agricolan kirkko, Kallion kirkko, Meilahden kirkko, Lauttasaaren kirkko, S:t Jacobs kyrka, Munkkiniemen kirkko, Munkkivuoren kirkko, Huopalahden kirkko, Hyvän Paimenen kirkko, Malmin kirkko, Myllypuron kirkko, Laajasalon kirkko, Herttoniemen kirkko, Östersundomin kirkko, Roihuvuoren kirkko, Kulosaaren kirkko. 

Helsingin krematoriot:
Hietaniemi (Krematoriosäätiön omistama), Malmi, Honkanummi. 

memoria-ikoni

Helsingin hautausmaat

Helsingin hautausmaat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Helsingin hautausmaat tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja leposijoiksi. Helsingin seurakuntayhtymän Hautauspalvelut voi antaa lisätietoja käytettävissä olevista haudanpaikoista ja hautaamiseen liittyvistä käytännöistä.

Hautausmaat

Iso Hietaniemen hautausmaa

Malmin hautausmaa

Honkanummen hautausmaa

Kallion kirkon kolumbario

Leposaaren hautausmaa

Östersundomin hautausmaa

Espoon kirkon hautausmaa

Espoon kappelin hautausmaa

Kellonummen hautausmaa

Tapiolan uurnalehto

Gräsan uurnalehto

Helsingin pitäjän kirkon hautausmaa

Ruskeasannan hautausmaa

Hämeenkylän kirkon hautausmaa

Korson kirkon hautausmaa

Helsingin ortodoksinen hautausmaa

Katolisten hauta-alue Malmin hautausmaalla

Muslimien hauta-alue Honkanummen hautausmaalla

Muistotilaisuus Helsingissä

Seurakuntasalit, ravintolat ja erilaiset juhlatilat sopivat muistotilaisuuksien järjestämiseen. Pystymme auttamaan sopivan tilan ja tarvittavien tarjoilujen järjestämisessä vainajan ja omaisten toiveet toteuttaen.

Yrityksemme

Hautaustoimisto Autio Oy on perheyritys, joka aloitti toimintansa Viipurin Kannaksenkadulla vuonna 1928.

Juho Autio ei saanut tarvitsemaansa palvelua hautausjärjestelyissä Hilja-puolisonsa kuoltua. Kokemansa jälkeen hän päätti itse perustaa palvelevan hautaustoimiston, jossa jokainen tulee kuulluksi.

Yhteystiedot

Hautaustoimisto Autio Oy

Runeberginkatu 42, 00260 Helsinki

Puh. 09 448 346

info@hautaustoimistoautio.fi Toimiston www sivut

MEMORIA VERKKOPALVELU

MEMORIA VERKKOPALVELU

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu Memorian verkkopalvelussa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset