Kuopion hautaustoimisto Niiranen

Hautaustoimisto Kuopiossa

Kuopion Hautaustoimisto Oy Niiranen palvelee Kuopiossa ja lähialueilla. Meille on tärkeää kohdata asiakkaamme surun kohdatessa arvostaen ja luotettavasti. Voitte jättää hautajaisjärjestelyt kokeneisiin käsiimme. Hoidamme asiat sovitulla tavalla ja pidämme huolta pienistäkin yksityiskohdista.

Kuopion Hautaustoimisto Oy Niiranen

Savonkatu 24 LH1, 70110 Kuopio

Puh. 017 261 3686

kuopion@hautaustoimistoniiranen.fi Toimiston www sivut

Tervetuloa palveltavaksemme

Palvelumme Kuopiossa

Hautakivinäyttely

Arkku- ja uurnanäyttely

Saattoauto ja vainajien kuljetukset

Perunkirjoituspalvelut

Kumppani joka hoitaa kukkakauppaa

Kumppani joka hoitaa pitopalvelua

Ajanvarauskalenteri

Memoria-verkkopalvelu

Käsiohjelmat, Valokuvaus

Kuolinpesien asiainhoito ja neuvonta

Käsiohjelmien suunnittelu ja painatus

Valokuvauksen järjestäminen

Hautakivien kaiverrukset

Hautajaisjärjestelyt Kuopiossa

Hautausjärjestelyt kannattaa aloittaa ottamalla yhteyttä meidän hautaustoimistoomme. Näin saatte parhaan mahdollisen kokonaiskuvan järjestelyiden aloittamiseksi. Autamme teitä kaikissa hautaukseen liittyvissä järjestelyissä kymmenien vuosien kokemuksella.

Kuopion ev.lut.seurakuntayhtymän hautausmaille tulevien hautausten kaikki käytännön järjestelyt hoidetaan hauta- ja puistotoimistossa.

Hautaustoimistot huolehtivat arkun tai uurnan hankkimisesta, samoin vainajan kuljetuksesta. Lääkärin antama lupa hautaamiseen toimitetaan hauta- ja puistotoimistoon aina ennen hautausta tai tuhkausta, mutta hautausjärjestelyt voidaan aloittaa, vaikka lupa hautaamiseen viivästyy.

Mikäli vainajasta tarvitaan virkatodistus, se on saatavissa Kuopion aluekeskusrekisteristä tai maistraatista.

Sanomakellot soitetaan Tuomiokirkossa perjantaisin klo 10. Kaupunkialueen muissa kirkoissa sanomakelloja soitetaan pyydettäessä. Järvi-Kuopiossa, Karttulassa ja Maaningalla sanomakellojen soittamisesta sovitaan seurakuntamestarin kanssa.

Vainajan ja hänen läheistensä puolesta rukoillaan oman seurakunnan kirkossa siunausta seuraavan sunnuntain jumalanpalveluksessa. Vainajan nimi julkaistaan Kirkko ja koti -lehden kirkollisissa ilmoituksissa.

Pyhän Markuksen kappeli.

Kuopion siunauskappelit

Kuopion ev.lut.seurakuntayhtymällä on kaikkiaan kahdeksan kappelia. Kappeleista kolme sijaitsee Kuopion keskustassa.

Ison hautausmaan yhteydessä ovat Pyhän Markuksen ja Pyhän Pietarin kappelit, joita käytetään kappeleistamme eniten. Flodbergin hautausmaalla on Flodbergin kappeli, jossa pääsääntöisesti siunataan sille hautausmaalle haudattavat vainajat. Vehmasmäen, Hirvilahden, Hussonmäen, Puutosmäen ja Murtolahden hautausmaiden kappeleissa siunaus toimitetaan silloin, kun hautaus on näille hautausmaille.

Kappeleissa oli vuonna 2021 yhteensä 821 siunaustilaisuutta. Siunaustilaisuutta varten kappeliin varataan aikaa puolitoista tuntia. Siunauspäiviä ovat keskustan sekä Vehmasmäen ja Hirvilahden kappeleissa torstai, perjantai ja lauantai. Hussonmäen, Puutosmäen ja Murtolahden kappeleissa siunauksia järjestetään perjantaisin ja lauantaisin.

Pyhän Markuksen ja Pietarin kappeli

Flodbergin kappeli

Vehmasmäen kappeli

Hirvilahden kappeli

Murtolahden kappeli

Puutosmäen kappeli

memoria-ikoni

Kuopion hautausmaat

Kuopion ev.lut.seurakuntayhtymällä on 36 hautausmaata ympäri Kuopion aluetta. Näistä 27 hautausmaata on edelleen käytettävissä hautaamisiin.

Hautausmaille voidaan haudata sekä arkussa että uurnassa. Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymältä voi tiedustella hautapaikkoja, hautaukseen liittyvien palvelujen hintoja ja ulkopaikkakuntalaisten vainajien hautaukseen liittyviä rajoituksia. Kuopiolaisia, kaavilaisia ja tuusniemeläisiä vainajia haudataan kaikkiin hautausmaihin.

Näytä lisää

Hautausmaiden osoitteet

Iso hautausmaa

Siunauskappelintie 3, 70110 Kuopio

Flodbergin hautausmaa

Pappilantie 7,70500 Kuopio

Jännevirran hautausmaa

Kopolanniemi 15, 70940 Jännevirta

Hirvilahden hautausmaa

Länsirannantie 2410, 71650 Hirvilahti

Kaavin Hautausmaa

Kaavintie 24, 73600 Kaavi

Karttulan hautausmaa

Kirkkotie 28b, 72100 Karttula

Kettulanlahden hautausmaa

Suurahontie 7, 70460 Kuopio

Maaningan hautausmaa

Maaningantie 33, 71750 Maaninka

Muuruveden hautausmaa

Kustilankuja 75, 73460 Muuruvesi

Puutosmäen hautausmaa

Konnuslahdentie 20, 71330 Puutosmäki

Vehmasmäen hautausmaa

Sotkanniemi 15, 70870 Vehmasmäki

Riistaveden hautausmaa

Joensuuntie 2505, 71160 Riistavesi

Säyneisin hautausmaa

Kirkkoharjuntie 16, 73770 Säyneinen

Vehmersalmen hautausmaa

Huttujärventie 1, 71310 Vehmersalmi

Hirvilahden kappeli Kuopiossa.
Hirvilahden kappeli.

Muistotilaisuus Kuopiossa

Autamme löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan paikan muistotilaisuudelle. Teemme yhteistyötä Koivumäen Kartanon kanssa, josta voitte saada sekä pitopalvelun että tilat.

Muistotilaisuus voidaan järjestää myös kotona, seurakunnan tiloissa tai muussa sopivassa paikassa. Siunaava pappi osallistuu omaisten näin toivoessa muistotilaisuuteen ja sen kulkuun. Muistotilaisuudessa vainajan elämää voi muistella vapain puheenvuoroin. Musiikki ja yhteinen laulu tuovat lähtöjuhlan kaipaukseen toivon ja lohdun.

Kuopion Hautaustoimisto

Lämmin kiitos hyvästä ja hienotunteisesta palvelusta, jonka saimme joutuessamme saattamaan isäämme hänen viimeiselle matkalleen. Kaikki järjestelyt toteutettiin ”suurella sydämellä”, omaisten pienimmätkin toiveet huomioon ottaen.

– Eine P.

Yrityksemme

Tiina ja Jaakko Rautiaiselle yrittäjyys on enemmän elämää kuin työtä. Kun työn on aloittanut, ei sitä voi olla tekemättä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuopion hautaustoimisto Oy:n Tiina ja Jaakko Rautiainen ovat työskennelleet yhdessä seurustelunsa alkuajoista lähtien. Vaikka yrittäjyys viekin paljon aikaa, on se heille enemmän elämää kuin työtä.

Hautaustoimiston perusti Tiinan isoisä vuonna 1953. Alalla jatkaminen tuntui luonnolliselta. “Olen kasvanut hautaustoimiston takahuoneessa, luuhasin täällä kaikki koulun välitunnit. Minulle asiakaspalvelu on tullut jo äidinmaidossa.” Jaakolla ei ollut aiempaa kokemusta alasta, mutta työ tuntui heti omalta.

Tärkeintä on antaa asiakkaille hyvää palvelua, ja palkitsevinta on hyvän palautteen saaminen. “Me pyrimme olemaan se, joka pitää langat käsissä ja ohjaa, mitä tehdään. Omainen voi keskittyä johonkin muuhun. Kun tähän on lähtenyt, on tärkeää, että asiat hoituu tietyllä tavalla ja niin kuin on sovittu. Pienistäkin yksityiskohdista täytyy pitää huolta.”

Toisten auttaminen on elämäntapa, joten työn ja vapaa-ajan sekoittuminen on väistämätöntä. “Tämä on meille enemmän elämää kuin työpaikka, näin me elämme elämää. Lomallakin hoidamme pääsääntöisesti meno- ja tulomatkat töitä autosta käsin. Mutta tykkään sellaisesta elämäntyylistä.”

Yhteystiedot

Kuopion Hautaustoimisto Oy Niiranen

Savonkatu 24 LH1, 70110 Kuopio

Puh. 017 261 3686

kuopion@hautaustoimistoniiranen.fi Toimiston www sivut
memoria-4-3-2-3

Tiina Rautiainen

Yrittäjä, Toimitusjohtaja

memoria-4-3-2-4

Jaakko Rautiainen

Yrittäjä

MEMORIA VERKKOPALVELU

MEMORIA VERKKOPALVELU

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu Memorian verkkopalvelussa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset