Ristiinan Kukka ja Hautauspalvelu

Hautaustoimisto Ristiinassa

Surun hetkellä olemme asiakkaitamme varten, kohtaamme arvostavasti ja luotettavasti. Voitte jättää hautajaisjärjestelyt kokeneiden ammattilaistemme huomaan, ja pidämme huolta kaikista yksityiskohdista sovitulla tavalla.

Hautauspalvelu Mielonen

Otto V. Fiandtin tie 3, 52300 Ristiina

Puh. 015 162 222

mielonen@hautaustoimistomielonen.fi Toimiston www sivut

Tervetuloa palveltavaksemme

Palvelumme Ristiinassa

Hautakivinäyttely

Arkku- ja uurnanäyttely

Saattoauto tai oma kuljetuspalvelu

Perunkirjoituspalvelu

Kumppani joka hoitaa kukkakauppaa

Kumppani joka hoitaa pitopalvelua

Ajanvaraus netissä / ajanvarauskalenteri

Memoria-verkkopalvelu

Yrityksemme

Kun Manu Pasanen elokuussa 2017 osti hautaustoimiston, hän ei ollut työskennellyt alalla päivääkään. Nykyään hän omistaa kaksi hautaustoimistoa, Hautaustoimisto Mielonen Oy:n Mikkelissä ja Joutsan Hautauspalvelu A. Ollikaisen Joutsassa. 

Heti alalle siirryttyään Manu oppi omaisten kohtaamisen merkityksen. Kaikista raskaimpia ovat lasten kuolemat. “Oman lapsen hautaaminen on odottamaton tilanne kaikille. Siinä on aivan ulapalla. Se suru on käsittämätöntä, eikä sille voi tehdä muuta kuin hoitaa työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Lapsen kuolema on pahinta, mitä tässä työssä tulee vastaan.”

Raskainta hauturin työssä Manu Pasaselle on lapsen kuoleman kohtaaminen. Kuolema tulee usein odottamatta, eikä lohduttaa voi kuin tekemällä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaikissa hautauksissa Manu kokee työnsä perimmäisen tarkoituksen olevan asiakkaan elämän helpottaminen. “Takaamme asiakkaalle, että meille voi soittaa, ja kaikki hoituu yhdellä puhelinsoitolla. Mikä tahansa on asiakkaan tarve, me hoidamme sen. Hautauksesta aina perunkirjoituksen loppuun asti.” Työn tavoitteena on ottaa ainakin yksi murhe pois läheisten harteilta.

Tärkeää on, että työllä on aito merkitys. “Kun työn tekee, sillä on jonkun elämään aina suuri vaikutus. Jos jätän tekemättä jotain, sen huomaa heti. Kaikella tekemisellä on konkreettinen tarkoitus.”

Yhteystiedot

Hautauspalvelu Mielonen

Otto V. Fiandtin tie 3, 52300 Ristiina

Puh. 015 162 222

mielonen@hautaustoimistomielonen.fi Toimiston www sivut

MEMORIA VERKKOPALVELU

MEMORIA VERKKOPALVELU

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu Memorian verkkopalvelussa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset