Hautaustoimisto Kallioinen Oy

Hautaustoimisto Lahdessa

Hautaustoimisto KALLIOINEN Oy

Hämeenkatu 11, 15110 Lahti

Puh. 03 752 0205

hautaus.kallioinen@phnet.fi Toimiston www sivut

Yrityksemme

Hautaustoimisto Kallioinen Oy on satavuotisen olemassaolonsa aikana todistanut hautauskulttuurin muutosta ja kaupungistumisen vaikutusta hautajaiskäytänteisiin. Yksi asia ei kuitenkaan muutu: tarve tuottaa jatkuvasti hyviä palveluita.

Lahdessa sijaitsevan Hautaustoimisto Kallioinen Oy:n tarkkaa ikää ei tiedä kukaan. Nykyisen omistajan, Veli-Matti Kallioisen, isä osti yrityksen 1920-luvulla. Nykyisen toimiston 100-vuotissyntymäpäivää juhlitaan kuitenkin vuonna 2022. Isän yrityksen jatkaminen ei ollut Kallioiselta tietoinen valinta: “Ei tämä mikään poikamiehen ihanneammatti ollut, mutta naimisiin päästyä sitä alkoi ajattelemaan asioita realistisemmin. Minä vaan ajauduin tähän.”

Satavuotisen toimintansa aikana hautaustoimisto saanut todistaa maailman ja hautajaisiin liittyvien käytänteiden muutosta. “Perinteisesti maaseudulla on järjestetty suuria, kalliita hautajaisia, joihin on perheen lisäksi kutsuttu naapurit ja tutut. Kaupungissa hautajaiset sen sijaan perinteisesti ovat paljon pienempiä, ja niihin käytetään paljon vähemmän rahaa. Nykyään kuitenkin pienemmilläkin paikkakunnilla suositaan pienempiä hautajaisia.”

Pitkän historian mukana tulee pitkä maine. Veli-Matti kuitenkin kertoo, että hautaustoimistoalalla mainetta tärkeämpää on todistaa, että pystyy vuosi toisensa jälkeen tuottamaan asiakkaille hyviä palveluita. “Vanhoilla toimistoilla on tietyt asiakassuvut, jotka ovat käyttäneet samaa toimistoa hautaukseen sukupolvesta toiseen. Meille asiakkaat eivät ole mitään kertakäyttöasiakkaita, eivätkä vainajat ole asiakkaita. Omaiset ja suvut ovat.”

Kallioisen mielestä tärkeintä on, ettei työhön rutinoidu. “Tässä on asiakkaat kovien asioiden edessä, siihen ei saa rutinoitua. Eivät asiakkaatkaan onneksi rutinoidu. Meiltä haetaan turvallisuutta ja luotettavuutta, ja niitä me tarjotaan.

MEMORIA VERKKOPALVELU

MEMORIA VERKKOPALVELU

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu Memorian verkkopalvelussa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset