Hämeenlinnan Vanha Hautaustoimisto Prami

Hautaustoimisto Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan Vanha Hautaustoimisto Prami
Kasarmikatu 16, 13100 Hämeenlinna
Puh. 03 682 2953
prami@prami.net

Yrityksemme

Mika Alenius halusi tehdä työtä, jossa saa oikeasti auttaa ihmisiä. Hautausyrittäjyys tuntui omalta alusta lähtien, ja oma mielenkiinto teki työn oppimisesta nopeaa.

Hämeenlinnan Vanha Hautaustoimisto Prami Ky:n omistaja Mika Alenius oli harkinnut hauturiksi ryhmistä jo kaksikymmentä vuotta, kun vihdoin tarjoutui tilaisuus alanvaihdolle. Tärkeintä työssä on ihmisten auttaminen. “Tässä saa auttaa ihmisiä. Olen ollut alalla vajaat kymmenen vuotta ja se tuntuu edelleen omalta. Tämä on varmaan sitä, mitä tulen tekemään seuraavatkin kymmenen vuotta. Ihmisten auttaminen on tässä se ydinasia.”

Nykyään hautaustoimiston toiminnassa ovat mukana Mikan lisäksi hänen veljensä, isänsä ja yksi hänen lapsistaan. Välillä töissä auttavat myös toimiston vanhat omistajat. Näin yritys siirtyi sulavasti yhdeltä perheeltä toiselle. “Jatkamme perheyrityksenä samaa perinnettä, jota entiset omistajat ovat ylläpitäneet. Saimme alussa erinomaisen perehdytyksen työhön, ja oma mielenkiinto helpotti oppimista. Kun on mielenkiintoa ja haluaa oppia ja osata, niin hyvin nopeasti ahmii kaiken löytyvän tiedon.”

Raskaissa hetkissä voi tukeutua Memoria-perheeseen. Mika on myös Memorian hallituksen jäsen. “Memoriasta saa kollegiaalista apua, hyvää fiilistä ja ystäviä. Pahoina hetkinä tarvitsee vertaistukea, ja Memoria tarjoaa sitä. Jokaisella hauturilla on varmasti joku herkkä kohta. Mutta tuntuu hyvältä, että pystyy auttamaan ihmisiä. Nämä ovat isoja asioita omaisille, sen näkee heti. Sitä on kunnioitettava.”

MEMORIA VERKKOPALVELU

MEMORIA VERKKOPALVELU

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu Memorian verkkopalvelussa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset