Järvenpään Kukkakauppa ja Hautaustoimisto

Hautaustoimisto Järvenpäässä

Surun kohdatessa huolehdimme halutessanne pienimmästäkin yksityiskohdasta tehdäksemme kauniin ja mieleenpainuvan viimeisen juhlan. Voimme järjestää ja valvoa kaiken hautajaisiin liittyvän puolestanne. Toteutamme yksilölliset toiveet vuosikymmenten kokemuksella.

Järvenpään Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Ky

Helsingintie 10, 04400 Järvenpää

Puh. 09 287 361

jarvenpaankukka@kolumbus.fi Toimiston www sivut

Tervetuloa palveltavaksemme

Palvelumme Järvenpäässä

Hautakivinäyttely

Arkku- ja uurnanäyttely

Saattoauto tai oma kuljetuspalvelu

Perunkirjoituspalvelu

Oma kukkakauppa

Kumppani joka hoitaa pitopalvelua

Memoria-verkkopalvelu

Hautajaiset Järvenpäässä

Järvenpäässä ei ole krematoriota. Tuhkaukset suoritetaan yleensä Hyvinkäällä Rauhannummen krematoriossa tai Helsingissä Hietaniemen krematoriossa.

Järvenpään siunauskappelit

Järvenpäässä siunaustilaisuudet järjestetään useimmiten Järvenpään hautausmaan siunauskappelissa. Kappeliin mahtuu n. 100 henkeä ja se on hautausmaan yhteydessä. Järvenpään keskustassa sijaitsee Järvenpään kirkko, johon mahtuu n. 500 henkeä ja Elävän veden kappeli, n. 50 henkeä. 

memoria-ikoni

Järvenpään hautausmaat

Järvenpäässä on yksi hautausmaa, osoitteessa Kaukotie 47, 04410 Järvenpää. Hautausmaalla on arkku- ja uurnahautoja sekä erilaisia muistolehtoja ja tuhkan sirottelualueita. Kappeli on käytettävissä vain kristilliseen hautaan siunaamiseen.

Muistotilaisuus Järvenpäässä

Seurakunnalla on useita vuokrattavia juhlatiloja Järvenpäässä, 25 hengen tiloista 200 hengen seurakuntasaliin. Seurakunnan tilaan voi tilata pitopalvelun tai järjestää itse tarjoilut. Muistotilaisuuksia järjestetään usein myös ravintola- ja juhlatiloissa kuten Ravintola Huvila, Ravintola Huili, Härmän Rati, Hermanni, Kakkutalo Gilan.

Yrityksemme

Maija Lepolalle Memoria-yhteistyö mahdollistaa toiminnan uudistamisen ja ajan hermolla pysymisen. Tärkeintä on kuitenkin Memorian tarjoama perheyhteisö, jonka kautta saadut ystävät säilyvät elämässä pitkään.

Järvenpään Kukkakauppa ja Hautaustoimiston omistaja Maija Lepola on hautausyrittäjä neljännessä polvessa. “Olen lapsesta asti tottunut tähän elämään, joten yrittäjänä jatkaminen oli luonnollista. Olen ollut täällä töissä teini-ikäisestä asti. En kokenut, että minua olisi painostettu jatkamaan.”

Uransa aikana Maija on päässyt lähietäisyydeltä seuraamaan alan muutosta. “Hautauskulttuuri muuttuu pikku hiljaa. Alalle tulee erilaisia trendejä. Nykyään ei enää riitä, että on perinteinen toimisto, jonne asiakkaat tulevat, vaan pitää pystyä palvelemaan muitakin kanavia pitkin. Se on tulevaisuus. Täytyy vaan yrittää pysyä ajan hermolla.”

Ajan hermolla pysymisessä auttaa Memoria. Maija on toiminut pitkään Memorian hallituksessa, myös puheenjohtajana. “Niinä vuosina halusin saada kehitettyä toimintaa. Yksin pienenä yrityksenä ei pysty tekemään suuria projekteja, mutta yhdessä pystymme enempään.”

Hänelle Memoriassa tärkeintä on sen tarjoama perheyhteisö. “Memoria on minulle rakas. Vuosien aikana olen tavannut hienoja ihmisiä ja päässyt tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. Sen lisäksi, että olemme kollegoita, olemme myös hyviä ystäviä.”

Yhteystiedot

Järvenpään Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Ky

Helsingintie 10, 04400 Järvenpää

Puh. 09 287 361

jarvenpaankukka@kolumbus.fi Toimiston www sivut
memoria-henkilokuva-jarvenpaan-kukkakauppa-ja-hautaustoimisto-maija-lepola

Maija Lepola

Yrittäjä

memoria-ei-kuvaa

Kaisa Jalkanen

Asiakaspalvelu

memoria-ei-kuvaa

Eeva Malmström

Floristimestari, kukkasidonta

MEMORIA VERKKOPALVELU

MEMORIA VERKKOPALVELU

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu Memorian verkkopalvelussa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset