J. Ala-Ahon Hautaustoimisto

Hautaustoimisto Oulussa

Läheisen kuoleman hetkellä on tärkeää, että ympärillämme on ihmisiä, jotka auttavat ja ymmärtävät. Hautaustoimistomme on ollut auttamassa asiakkaitamme Oulun alueella surun hetkinä yli 130 vuotta – tiedämme mitä kunnioitus ja kuunteleminen tarkoittavat.

J. Ala-Ahon Hautaustoimisto

Asemakatu 4, 90100 Oulu

Puh. 08 311 2203

hautaustoimisto@ala-aho.fi Toimiston www sivut

Tervetuloa palveltavaksemme

Palvelumme Oulussa

Hautakivinäyttely

Arkku- ja uurnanäyttely

Saattoauto tai oma kuljetuspalvelu

Perunkirjoituspalvelu

Oma kukkakauppa

Kumppani joka hoitaa pitopalvelua

Memoria-verkkopalvelu

Perinnönjaot

Testamentit

Ennakkosopimus

Oulun siunauskappelit

Intiön kappeli (nyt remontissa, poissa käytössä v. 2025 loppuun), Vanha kappeli 60h, Oulun hautausmaalla. 

Oulun kirkot, mm. Pyhän Tuomaan, Kastellin, Karjasillan, Pyhän Andrean, Tuiran, Oulujoen kirkot, sekä Tuomiokirkko. Lisäksi muutamia pienempiä seurakunnan tiloja, missä siunauksia voi järjestää.

memoria-ikoni

Oulun hautausmaat

Oulun hautausmaa (Kajaanintie 1), vain uusia uurnahautoja sekä hautaukset olemassaoleveiin sukuhautoihin. Lisäksi muslimien alue.

Oulujoen hautausmaa (Oulujoentie 69), uurna- ja arkkuhautojen lisäksi ns. tunnukseton alue sekä ortodoksinen perinnekalmisto.

Lisäksi useita ympäristön hautausmaita.

Muistotilaisuus

Muistotilaisuus Oulussa

Useita seurakuntasaleja -ja koteja, erikokoisia, eri puolilla kaupunkia. Useita ravintoloita, joissa myös pidetään paljon muistotilaisuuksia.

Yrityksemme

J. Ala-Ahon Hautaustoimisto on toiminut Oulussa yli 130 vuotta ja on Suomen toiseksi vanhin toimiva hautaustoimisto sekä Oulun vanhin saman suvun hallussa säilynyt yritys. Vuonna 2019 juhlimme liikkeemme 130-vuotistaivalta.

Olemme hautaustoimistopalveluihin, surusidontaan ja perunkirjoituksiin erikoistunut perheyritys. J. Ala-Ahon Hautaustoimisto kuuluu Suomen Hautaustoimistojen Liittoon, Memoria-yhteenliittymään sekä Suomen Yrittäjiin. J. Ala-Ahon Hautaustoimisto työllistää yrittäjän lisäksi viisi työntekijää.

Tarjoamme niin tuotteissamme kuin välittämissämme palveluissamme vain alansa parhaita ja ekologisia, lähellä tai kotimaassa tuotettuja tuotteita ja palveluita.

Yhteystiedot

J. Ala-Ahon Hautaustoimisto

Asemakatu 4, 90100 Oulu

Puh. 08 311 2203

hautaustoimisto@ala-aho.fi Toimiston www sivut
memoria-ei-kuvaa

Oula-Aleksi Mikkonen

Yrittäjä, Toimitusjohtaja

aleksi.mikkonen@ala-aho.fi 083112203
memoria-ei-kuvaa

Anne Juvonen

Toimistonhoitaja

anne.juvonen@ala-aho.fi 083112203

MEMORIA VERKKOPALVELU

MEMORIA VERKKOPALVELU

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu Memorian verkkopalvelussa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset