Espoon Hautaustoimisto

Hautaustoimisto Espoossa

Surun kohdatessa yksilöllinen ja kokonaisvaltainen palvelu on tarpeen. Autamme ja hoidamme puolestasi hautajaisiin kuolinpesään ja perunkirjoituksiin liittyvät järjestelyt. Palvelemme surun keskellä ammattitaitoisesti vainajaa ja surevia omaisia kunnioittaen.

Espoon Hautaustoimisto Oy

Espoonaukio 7, 02770 Espoo

Puh. 09 7002 4828

info@espoonhautaustoimisto.fi Toimiston www sivut

Tervetuloa palveltavaksemme

Palvelumme Espoossa

Hautakivinäyttely

Arkku- ja uurnanäyttely

Arkkumallit (pienet arkut)

Saattoauto tai oma kuljetuspalvelu

Perunkirjoituspalvelu

Kumppani joka hoitaa pitopalvelua

Ajanvaraus netissä / ajanvarauskalenteri

Memoria-verkkopalvelu

Venekuljetukset tuhkan sirotteluun

Edunvalvontavaltuutus

Testamentti

Hautajaisten ennakkosuunnittelu

Vanhojen hautakivien kunnostus

Kuolinpesän pankki- ja virastoasiointi

Tilaisuuden käsiohjelmat ja esiintyjien varaukset

Kuolinilmoitukset

Ulkomaan kuljetukset

Kokemusta eri uskontokuntien hautajaisjärjestelyistä

Vi betjänar även på svenska

Hautajaisjärjestelyt Espoossa

Espoon seurakunnan alueella kappeleissa ei voida järjestää uskonnottomia tilaisuuksia. Mikäli seurakuntaan kuulumattomalle vainajalle toivotaan siunaustilaisuutta, käydään päivystävän papin kanssa keskustelu. Siinä selvitetään, voidaanko siunaus suorittaa niin, ettei se ole vastoin vainajan vakaumusta. Siunaus voidaan suorittaa ainoastaan arkipäivisin.

Espoon tuomiokirkko.

Espoon siunauskappelit

Espoon siunauskappeli on alueen eniten käytössä oleva siunauspaikka. Kappelin yhteydessä on Espoon ainoa krematorio sekä kappelin hautausmaa.

Kappeliin mahtuu 80 henkilöä. Samalla alueella on Espoon tuomiokirkko, joka on Espoon tuomiokirkkoseurakunnan ja Esbo svenska församlingin kotikirkko. Joka sunnuntai kirkossa vietetään molempien seurakuntien jumalanpalvelukset ja kasteet. Hiippakunnan toiminta tuo kirkkoon pappisvihkimykset ja muut läheisesti hiippakunnan jumalanpalveluselämään kuuluvat tilaisuudet.

memoria-ikoni

Espoon hautausmaat

Espoon seurakuntayhtymällä on viisi hautausmaata.

Kirkon hautausmaa Espoon tuomiokirkon ympärillä. Uusia hautoja saa ainoastaan muistolehdon anonyymialueella.

Kappelin hautausmaa Espoon siunauskappelin vieressä. Uusia arkku- ja uurnahautoja (saatavuudessa vaihtelua), sirottelualue sekä arkku- ja uurnaosastot espoolaisille sotaveteraaneille.

Näytä lisää

Kirkon hautausmaa

Kappelin hautausmaa

Kellonummen hautausmaa

Gräsan uurnalehto

Tapiolan uurnalehto

Muistotilaisuus Espoossa

Espoon alueella siunauskappelin ja tuomiokirkon läheisyydessä on seurakuntatalo, jossa on kolme erikokoista salia muistotilaisuutta varten. Tilat voidaan yhdistää, jolloin tilaan mahtuu 208 ihmistä.

Seurakunnan tiloja on myös,  Pitäjäntupa se sijaitsee Espoon tuomiokirkon pihapiirissä ja on suosittu paikka muistotilaisuuden järjestämiselle. Pitäjäntupa on monelle espoolaiselle tuttu punainen puutalo.

Espoon toimituskappeli on pieni valkoinen kappelitila Espoon tuomiokirkon takana Kirkon hautausmaalla. Kappeli on käytössä muistotilaisuuksia varten ja sinne mahtuu pieni saattojoukko 24 henkilöä.

Yrityksemme

Johanna ja Juha Muurimäelle Memoria on perhe, jota ilman ei tulisi toimeen. Memorian avulla he voivat kehittää toimintaansa ja mukautua asiakkaidensa toimintapoihin. Näin on mahdollista tarjota jokaiselle parasta, henkilökohtaista palvelua.

Johanna Muurimäen taustalla on sukupolvien ketju hautausalalla. Hänen isoisoisänsä perusti aikanaan Juvalle arkkuliikkeen muun liiketoiminnan oheen. Isoisä Eero Pulliainen perusti vuonna 1948 oikean hautaustoimiston, jossa palveluita alettiin kehittää lähemmäs nykyisen tyylistä hautaustoimistoa.

Johannan vanhemmat muuttivat vain 18-vuotiaina Kotkaan, jossa oli hautaustoimisto myytävänä. Isän odottamaton kuolema vain 29-vuotiaana jätti Helena-äidin huolehtimaan yksin yrityksen toiminnasta. Kun tyttäret täyttivät 18 vuotta ja saivat ajokortit, myös he pääsivät osallistumaan yrityksen toimintaan.

Tuolloin opeteltiin tekemään kaikkea arkun verhoilusta ja vainajan kuljetuksesta pitopalvelun ja kukkakaupan pyörittämiseen. Kaikki nämä olivat omaa liiketoimintaa.

Kotkasta siirryttiin Helsinkiin, jonne Helena perusti Itä-Helsingin Hautauspalvelun vuonna 1991. Vuonna 1996 myös Johanna siirtyi yritykseen.

2000-luvun puolivälissä Helena jäätyä pois Johanna jatkoi yrityksen toimintaa yksin. Vuonna 2016 Juha tuli osakkaaksi ja samalla toimintaa laajennettiin ostamalla vuonna 1945 perustetun Espoon Hautaustoimiston liiketoiminta. Kauppa tehtiin tyttären miehen vanhempien kanssa, joten perhepiirissä pysyttiin.

Juhan tultua mukaan kuljetukset palautettiin taas omin voimin tehtäväksi. Nykyisin Espoon toimistolla palvelee Juhan ja Johanna lisäksi Clara Ekström.

Yhteystiedot

Espoon Hautaustoimisto Oy

Espoonaukio 7, 02770 Espoo

Puh. 09 7002 4828

info@espoonhautaustoimisto.fi Toimiston www sivut

MEMORIA VERKKOPALVELU

MEMORIA VERKKOPALVELU

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu Memorian verkkopalvelussa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset