Kutsut ja käsiohjelmat

Hautajaiskutsut, käsiohjelmat ja kiitoskortit

Saat meiltä toiveittesi mukaan hautajaiskutsut ja -käsiohjelmat painettuina tai monistettuina. Tärkeämpää kuin missä muodossa kutsu tai hautajaisten ohjelmalehtinen toteutetaan, on sen sisältö.

Hautajaiskutsu on tiivistetty kuvaus siitä siitä, mitä tapahtuu ja milloin sekä miten vieraiden toivotaan toimivan. Me Memorialla autamme sinua kutsujen ja käsiohjelmien tekemisen lisäksi hautajaisten ja muistotilaisuuden ohjelman suunnittelussa.

Käymme läpi tilaisuuden kulun yhdessä kanssasi vaihe vaiheelta, jolloin myös kaikki asiat tulee otettua huomioon, jotka on syytä mainita kutsussa.

Kun ohjelma on suunniteltu riittävän pitkälle ajoissa, painettu tai tulostettu kutsu voi toimia samalla myös hautajaisten ohjelmalehtisenä, jolloin erillistä käsiohjelmaa ei tarvita.

Mitä hautajaiskutsuun tulee ja miten se tehdään?

Hautajaiskutsusta tulee käydä ilmi, kenen hautajaiset ovat kyseessä ja missä ja koska hautajaiset järjestetään. Lisäksi voidaan ohjeistaa hautajaisvieraita esimerkiksi saapumisesta paikkakunnalle, majoitusvaihtoehdoista tai kertoa vainajan omista toiveista esimerkiksi hautajaiskukkien suhteen.

Hautajaisvieraille lähetetään yleensä kutsu hautajaisiin henkilökohtaisesti. Kutsun voi antaa haluamallaan tavalla puhelimitse, sähköisellä viestillä tai painetulla kutsukortilla.

Ennen hautajaisia julkaistava kuolinilmoitus voi toimia myös kutsuna saatto- tai siunaustilaisuuteen, jos halutaan tarjota kaikille mahdollisuus kunnioittaa vainajan muistoa.

Hautajaisten jälkeen voidaan lähettää henkilökohtaiset kiitoskortit. Kiitokset voi esittää myös lehti-ilmoituksella tai sähköisesti.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Lue lisää hautajaisten suunnittelusta

Ohjeet hautajaisten järjestämiseen

Oppaasta löydät ohjeita ja hyviä käytäntöjä hautajaisten järjestäjälle suunnittelusta perunkirjoitukseen...

Lue lisää

Kuka hoitaa hautausjärjestelyt

Jollei vainaja ole eläessään nimenomaisesti toivonut tietyn henkilön huolehtivan hautausjärjestelyistään, lain mukaan hautausjärjestelyt hoitaa ensisi..

Lue lisää

Hautajaisten ennakkosuunnittelu

”Näin Minä Haluan”- mitä omaisten tulisi tietää hautausjärjestelyistäni - Korvaamaton apu hautausjärjestelyissä...

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset