Muistotilaisuuden pitopalvelu

Tavoitat kauttamme paikkakunnan parhaat pitopalveluyritykset

Memoria-perheen kautta saat läheisesi muistotilaisuuteen laadukkaat ja luotettavat pitopalvelu- ja catering-palvelut.

Pitopalvelukumppanimme toteuttavat ammattitaidolla niin perinteiset hautajaisruoat karjalanpaisteineen ja täytekakkuineen kuin kevyet kasvis- ja kalapainotteiset ateriakokonaisuudet sekä kahvitukset.

He kuuntelevat tarkkaan toiveesi tarjoilujen suhteen ja suunnittelevat ja toteuttavat hautajaisiin toiveittesi mukaisen juhlaruokakokonaisuuden, josta jokainen vieras löytää itselleen sopivaa syötävää.

Pitopalveluilamme on myös valmiita menuvaihtoehtoja, joista valitset helposti budjettiin ja juhlasuunnitelmaan sopivan kokonaisuuden.

Noin pari tuntia kestävän muistotilaisuuden tarjoiluksi riittää yleensä hyvin kahvitus, jolloin hautajaisvieraille tarjotaan kahvin, teen ja virvokkeiden lisäksi kattaus pieniä suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Runsaampaa ruokatarjoilua on syytä harkita, jos vieraiden toivotaan viihtyvän muistotilaisuudessa pidempään tai hautajaisiin saapuu useita pitkämatkalaisia.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Lue lisää muistotilaisuuden järjestämisestä

Muistotilaisuus

Siunaus- tai saattotilaisuuden jälkeen vainajan läheiset kokontuvat muistotilaisuuteen...

Lue lisää

Hautajaismusiikki

Hautajaisissa soitettava ja laulettava musiikki tuo lohtua ja antaa toivoa saattoväelle. Jos vainajan musiikkimieltymykset ovat olleet tiedossa, niitä..

Lue lisää

Kukat ja koristelu hautajaisissa

Siunaus- ja saattotilaisuudessa arkun päällä on arkunkoriste jonka hautaustoimisto toimittaa ja kiinnittää valmiiksi ennen kuin saattoväki ..

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset