Hautajaisten tilavaraukset

Juhlatilat hautajaisiin ja tilavaraukset lähes kaikkialla Suomessa

Etsimme ja varaamme sinulle kaikki tarvitsemasi tilat hautajaisia ja saatto- tai muistotilaisuutta varten. Memoria-perheellä on hautastoimisto 45 eri paikkakunnalla. Paikalliset Memoria-yritykset tarjoavat hautauspalveluita myös alueellisesti kotiseutunsa ympäristökunnissa – eli palvelemme sinua käytännössä kaikkialla Suomessa.

Suurin osa Memoria-toimistoista on palvelut alueensa asukkaita vuosikymmenten ajan. Tunnemme läpikotaisin seudun tilat, tavat ja erikoispiireet. Meillä on valmiit yhteydet paikallisiin seurakuntiin ja muihin julkisiin palveluntarjoajiin sekä juhlatiloja tarjoaviin toimijoihin.

Pohditpa siis valintaa paikallisten hautausmaiden tai muistolehtojen välillä, etsit kappelia tai kirkkoa saatto- tai siunaustilaisuudelle tai mieluisaa juhlatilaa muistotilaisuudelle, olemme apunasi.

Autamme sinua löytämään läheisesi hautajaisten luonteeseen sopivat vaihtoehdot ja halutessasi huolehdimme kaikista hautajaisiin liittyvistä tilavarauksista puolestasi. Monella paikkakunnalla löytyy seurakunnan ja kunnan tilojen lisäksi yksityisiä juhlakäyttöön soveltuvia tiloja, esimerkiksi ravintoloiden ja hotellien yhteydestä.

Tutustu eri paikkakuntien tilavaihtoehtoihin ja muuhun tarjontaan hautajaisten itsenäisesti nettisivujemme suunnittelusovelluksessa tai ota suoraan yhteyttä paikalliseen Memoria-toimistoon.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Lue lisää muistotilaisuuden järjestämisestä

Muistotilaisuus

Siunaus- tai saattotilaisuuden jälkeen vainajan läheiset kokontuvat muistotilaisuuteen...

Lue lisää

Hautajaismusiikki

Hautajaisissa soitettava ja laulettava musiikki tuo lohtua ja antaa toivoa saattoväelle. Jos vainajan musiikkimieltymykset ovat olleet tiedossa, niitä..

Lue lisää

Kukat ja koristelu hautajaisissa

Siunaus- ja saattotilaisuudessa arkun päällä on arkunkoriste jonka hautaustoimisto toimittaa ja kiinnittää valmiiksi ennen kuin saattoväki ..

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset