Näin minä haluan

Kun sinulle on tärkeää tulla kuulluksi

Haluatko auttaa läheisiäsi hautajaistesi järjestelyissä? Onko sinulla niihin liittyviä ideoita, joiden toivot ehdottomasti toteutuvan? Entä mitä asioita et todellakaan haluaisi tapahtuvan hautajaisissasi?

Kauniit hautajaiset ja muistotilaisuus koostuvat monista eri valinnoista, ja omaisilla on usein vaikeaa vaihtojen edessä, jos he eivät tiedä vainajan toiveita.

Kun suunnittelet etukäteen kanssamme hautajaistesi järjestelyt, et vain varmista, että läheisesi kuulevat lempimusiikkiasi hautajaisissa ja muistomerkkisi toteutetaan juuri sellaisena kuin sen kuvittelet, vaan samalla myös kevennät omaistesi henkistä taakkaa vaikeassa elämäntilanteessa.

Omaiset haluavat usein järjestää hautajaiset niin kuin vainaja olisi halunnut. Heitä helpottaa surun keskellä tieto, että he voivat toteuttaa läheisensä läheisensä viimeiset toiveet.

Näin minä haluan

Näin minä haluan -vihkolla kerrot hautajaistesi järjestelyistä huolehtiville henkilöille, mitä heidän tulisi tietää tai ottaa huomioon hautajaisia suunnitellessaan.

Voit määritellä siihen halutessasi yksityiskohtaisesti, miten toivot hautajaisesi toteutettavan: haluatko koivua vai silkkiä viimeiseksi vaatteeksi, ruusuja vai liljoja arkun ympärille tai tarjoiluksi kakkukahvit ja karjalanpaistia vai kalastajan menun. Osan päätöksistä voit jättää myös avoimeksi omaisten valittavaksi.

Vihkossa on myös liiteosa, jonka avulla saat siirrettyä omaisillesi kootusti tietoa mm. testamenteista, hoitotahdosta ja edunvalvontavaltuutuksesta sekä kertomaan esimerkiksi, mistä pankista tilisi löytyvät ja minkälaisia vakuutuksia ja sopimuksia sinulla on voimassa. Omaisuusluettelo helpottaa huomattavasti myös perunkirjoituksen tekemistä.

Tilaa tai nouda maksuton Näin minä haluan -vihko Memorialta

Näin minä haluan -vihko on ilmainen. Voit joko noutaa tai tilata sen kaikista Memoria-hautaustoimistosta.

Voit tilata meiltä Näin minä haluan -vihkon, johon täytät itsenäisesti toiveet tai tulla käymään Memoria-toimistossa. Selvitämme kanssasi keskustellen, mikä on sinulle tärkeää ja toiveesi talteen.

Voit halutessasi myös varata meille suunnitteluajan. Kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista ja teemme kustannusarvion haluttujen järjestelyjen kustannuksista.

  Tilaa Näin minä haluan- vihko

  Halutessanne tilata Näin minä haluan- vihkon, ilmoitattehan postiosoitteenne

  *Pakolliset tiedot.

  Ota yhteyttä

  Etsi lähin Memoria-toimisto

  Asioi missä tahansa Memoria-hautaustoimistossa. Hoidamme hautausjärjestelyt kattavasti ympäri Suomen.

  Memoria sovellus

  Memoria sovellus

  Suunnittele hautajaiset

  Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

  Aloita suunnittelu tästä

  Ohjeet hautajaisten järjestämiseen

  Oppaasta löydät ohjeita ja hyviä käytäntöjä hautajaisten järjestäjälle suunnittelusta perunkirjoitukseen...

  Lue lisää

  Kuka hoitaa hautausjärjestelyt

  Jollei vainaja ole eläessään nimenomaisesti toivonut tietyn henkilön huolehtivan hautausjärjestelyistään, lain mukaan hautausjärjestelyt hoitaa ensisi..

  Lue lisää

  Hautajaisten ennakkosuunnittelu

  ”Näin Minä Haluan”- mitä omaisten tulisi tietää hautausjärjestelyistäni - Korvaamaton apu hautausjärjestelyissä...

  Lue lisää

  Kaikki tuotteet ja palvelut

  Suunnittele hautajaiset