Perunkirjoitus ja kuolinpesä

Asiantuntevaa apua perunkirjoituksen tekemiseen ja neuvontaa kuolinpesän asioiden hoidossa

Me autamme sinua perunkirjoitusta varten tarvittavien asiapapereiden hankkimisessa ja dokumenttien keräämisessä siten, että perunkirja tulee toimitettua oikein, määrämuotoisena ja ajallaan tarvittavien liitetietojen kanssa.

Moni yllättyy siitä, miten työlästä ja hidasta perunkirjoitusta varten tarvittavien dokumenttien saaminen eri viranomaisilta voi olla. Kuolinpesän asioidenhoito olisi siksi hyvä laittaa aluille jo muutaman päivän kuluessa läheisesi kuolemasta.

Tarjoamme myös yleistä neuvontaa ja käytännön apua kuolinpesän asioiden hoidossa, esimerkiksi testamentteihin ja perinnönjakoon liittyen. Paikallisilla Memoria-toimistoilla on yhteistyökumppanina lakipalveluita tarjoavia yrityksiä, joiden kautta saat luotettavasti kaikki tarvitsemasi lainopilliset palvelut ja neuvonnan perhe- ja jäämistöoikeudellisisissa asioissa.


Mitä hautajaisten jälkeen?

Hautamuistomerkit

Suomessa perinteinen hautamuistomerkki on kivi. Kivi on lähes ikuinen materiaali. Kivi edustaa pysyvyyttä; muistot säilyvät, vaikka läheinen onkin jo ..

Lue lisää

Perunkirjoitus

Jokaisen Suomessa kuolleen henkilön jälkeen on tehtävä perunkirjoitus. Perukirja on asiakirja, josta selviävät kuolinpesän varat sekä velat, joiden pe..

Lue lisää

Vainajan profiilin poistaminen verkkopalveluista

Tänä päivänä sosiaalista mediaa ja erilaisia nettitilejä käyttää valtaosa väestöstä, ikään katsomatta. Henkilön kuollessa nettimaailmaan voi jäädä vai..

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset