Kukat ja adressit

Kukat hautajaisiin

Kukat ilmaisevat ajatuksia ja tunteita silloinkin, kun sopivia sanoja on vaikea löytää.

Memoria-toimistojen kautta saat taitavasti toteutetut, kauniit ja kestävät hautajaiskukat. Sidomme kukka-asetelmat arkun koristeiksi saatto- tai siunaustilaisuuteen, arkulle laskettavat henkilökohtaiset surukukkalaitteet ja -kimput sekä pöytäkukat muistotilaisuuteen.

Suunnittelemme ja toteutamme hautajaiskukat ja -koristeet taidolla henkilökohtaisten tarkkaan toiveitasi kuunnellen.

Meille tärkeintä on, että saat mieluisat kukat, olipa kyseessä arkulle laskettava kukkakimppu tai hautaseppele, muistokukat tai juhlatilaa koristava kukka-asetelmat.

Useimmilla Memoria-toimistoilla on oma kukkakauppa ja vuosien kokemus erilaisten kukkakimppujen, -asetelmien ja seppeleiden sidonnasta. Hautajaistapakakulttuurin erikoisosaajina meillä on myös ymmärrystä kukkien kulttuurisesta merkityksestä ja niihin yleisesti liitetystä symboliikasta.

Hautajaisissa arkku koristellaan yleensä kukka-asetelmalla, joka kertoo jotain vainajasta ja tämän elämästä esimerkiksi väreillään tai kukkiin liitetyllä symboliikalla. Muistotilaisuudessa pöytäkukat ja kynttilät luovat lämpimän ja juhlavan tunnelman.

Kuljetamme surulaitteet, hautajaisvihkot ja muut hautajaiskukat suoraan juhlapaikalle ja huolehdimme niiden asettelusta sovitusti.

Adressit ja kukkatervehdykset

Sukulaiset, ystävät, järjestöt tai esimerkiksi työnantaja voivat esittää osanottonsa vainajan omaisille ja lähettää kauttamme adressin tai kukkaterveyhdyksen kunnioituksen ja myötätunnon osoitukseksi. Adressit luetaan ääneen saattoväelle muistotilaisuudessa.

Jos olet osallistumassa hautajaisiin vieraana, voit tilata kauttamme arkulle tai haudalle laskettavat henkilökohtaiset muistokukat. Voit noutaa ne hautajaispäivänä joko paikallisesta toimistostamme tai valita toimituksen suoraan hautajaisiin, jolloin kukat odottavat sinua juhlapaikalla saapuessasi saatto- tai siunaustilaisuuteen.

Adressivalikoima vaihtelee paikkakunnittain.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Ajatuksia muistolauseisiin

Lyhyitä säkeitä

Lyhyitä muistolauseita, joita voidaan käyttää surulaitteiden korteissa ja nauhoissa, kuolinilmoituksissa sekä surunvalitteluissa...

Lue lisää

Säkeitä vanhemmille

Muistolauseita vanhemmille, joita voidaan käyttää surulaitteiden korteissa ja nauhoissa, kuolinilmoituksissa sekä surunvalitteluissa...

Lue lisää

Muistolauseet

Muistolauseita voitte käyttää surulaitteiden korteissa ja nauhoissa, kuolinilmoituksissa sekä surunvalitteluissa...

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset