Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaaminen ja toimitusajat

  • Suruadressit tilataan verkkokaupastamme osoitteessa https://www.memoria.fi/adressikauppa/
  • Tilauksen tekeminen edellyttää asiakkaan täyttävän tilauslomakkeen ja maksun suorittamisen.
  • Adressit postitetaan asiakkaalle viimeistään kahden (2) arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja maksun vahvistamisesta.

Toimitus

  • Postitus suoritetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.
  • Posti toimittaa tilatut suruadressit asiakkaalle kolmen (3) arkipäivän kuluessa postituksesta.

Toimituskulut

  • Postin kulloisenkin hinnaston mukaiset toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Ne näkyvät selkeästi ostoskorissa ennen maksun suorittamista.

Palautukset ja vaihdot

  • Suruadressit ovat henkilökohtaisia tuotteita, eikä niitä voi palauttaa tai vaihtaa, ellei tuote ole vaurioitunut tai virheellinen toimituksen yhteydessä.
  • Mikäli suruadressit ovat vaurioituneet tai virheelliset, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen adressikauppa@memoria.fi ja ilmoittamaan asiasta tilausnumeron kera.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Yhteystiedot

Hautaustoimistojen Yhteistyö Oy Memoria
Y-tunnus: 30875310-3
Osoite: c/o Jaakko Rautiainen, Savonkatu 24 lh. 1, 70110 KUOPIO
Sähköposti: info@memoria.fi
Puhelin: +358 50 5566 780

Näitä toimitusehtoja sovelletaan kaikkiin suruadressien tilauksiin Hautaustoimistojen Yhteistyö Oy Memoria -verkkokaupasta. Asiakkaan tilaamalla tuotteella katsotaan olevan hyväksyttyjä näitä toimitusehtoja.

Jäikö jotain epäselväksi?

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä yllä olevien yhteystietojen kautta.

Suunnittele hautajaiset