Kajo adressi

Elämän hiljaisina hetkinä Kajo -adressi tarjoaa sanattoman tuen ja lohdutuksen. Sen luonnollinen kauneus ja hienostunut suunnittelu antavat arvokkaan ja lämpimän tavan ilmaista osanottomme. Suomessa valmistettu ja painettu, tämä adressi on käsin kosketeltava muistutus yhteenkuuluvuudesta ja rakkaidemme muistamisesta. Adressin yksityiskohdat ja värien pehmeys luovat tilan kunnioittavalle muistelulle ja yhteiselle suremiselle.

59 varastossa

Esikatsele

29,95 

Kuvaus

Kajo – Adressi lämmin osanotto

Kajo -adressi tuo lohtua ja kauneutta hetkiin, jolloin sanoja on vaikea löytää. Sen etukansi kuvastaa rauhallista ja toiveikasta aamunkoittoa, jossa taivaan pastelliset sävyt kohtaavat lempeän kuun. Sävyjen harmonia kertoo toivosta ja rauhasta, ja ne yhdessä luovat syvän yhteyden tunnun luonnonkauneuteen. Valkea tausta ja hienovaraisesti asetellut valkoiset kukat viestivät puhtautta ja uuden alun symboliikkaa, tarjoten tunteikkaan taustan osanoton ilmaisulle.

Teksti “Lämmin Osanotto” on kirjoitettu yläosaan kunnioittavasti ja hillitysti, mikä korostaa adressin arvokkuutta ja tarkoituksenmukaisuutta. Tämä adressi on painettu Suomessa, käyttäen korkeatasoisia materiaaleja ja painotekniikoita, jotka varmistavat, että kukin adressi on paitsi kestävä, myös visuaalisesti vaikuttava. Kukin kappale on tuotettu ammattitaidolla, mikä heijastaa suomalaista design-osaamista ja painotalon käsityöperinnettä.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 21,0 × 29,7 cm (senttimetri)
Kuvittaja

Perheiltä perheille. Perinteisesti

Suunnittele itse hautajaiset helposti Memoria-sovelluksella

Suunnittele hautajaiset