Pellava adressi

Sanat voivat joskus tuntua riittämättömiltä kuvastamaan kaipausta ja kunnioitusta, jota tunnemme menetettyämme läheisen. Adressi Pellava on luotu tarjoamaan lohdun ele niinä hetkinä, kunnioittaen muistoja hillityllä ja arvokkaalla tavalla. Sen yksinkertainen kauneus on ikkuna muistojen maailmaan, joka pysyy muuttumattomana ajasta ja paikasta riippumatta.

73 varastossa

Esikatsele

29,95 

Kuvaus

Pellava -adressi heijastaa puhdasta tyylikkyyttä ja ajatonta kauneutta. Sen syvä violetti tausta luo vahvan, mutta rauhallisen pohjan, jota koristaa keskellä yksinkertainen pellavaa kuvastava graafinen kuvio. Kuvion symmetriset linjat ja kasviaiheiset elementit välittävät luonnon kauneuden minimalistisella otteella, symboloiden kasvua, elämän jatkuvuutta ja muistojen pysyvyyttä. Teksti “Lämmin osanotto” on tyylikkäästi sijoitettu alaosaan, mikä säilyttää kokonaisuuden arvokkuuden ja tasapainon.

Tämä adressi on valmistettu Suomessa, missä perinteinen käsityötaito ja huipputeknologia yhdistyvät luomaan laadukkaan painotuotteen. Erikoisvalikoitu paperi ja tarkka painatusprosessi takaavat, että jokainen Pellava-adressi on kestävä ja visuaalisesti vaikuttava. Adressi Pellava on suunniteltu välittämään syvä kunnioitus ja lämmin muistaminen koko sen olemuksessa.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 21,0 × 29,7 cm (senttimetri)
Kuvittaja

Perheiltä perheille. Perinteisesti

Suunnittele itse hautajaiset helposti Memoria-sovelluksella

Suunnittele hautajaiset