Rusko adressi

Me kaikki kohtaamme hetkiä, jolloin sanat eivät riitä kertomaan tarinaamme. Rusko -adressi tarjoaa paikan, jossa hiljainen kunnioitus ja lämpimät muistot kohtaavat. Suomalaisessa painotalossa valmistettu, tämä adressi on painettu korkealaatuisille materiaaleille, jotka tuovat esiin kuvan värien syvyyden ja kestävät aikaa. Sen suunnittelussa on keskitytty tuomaan lohtua ja rauhaa, kun muistelemme rakkaitamme. Jokainen yksityiskohta, sävy ja muoto on valittu välittämään tunteen syvyyttä ja tukemaan hiljaista hetkeä kunnioituksessa.

74 varastossa

Esikatsele

29,95 

Kuvaus

Rusko – adressi lämpimästi muistaen

Rusko -adressi on suunniteltu välittämään lämpimiä muistoja ja kunnioitusta kauniin minimalistisessa muodossa. Sen etukansi on taideteos itsessään, jossa harmoniset sävyt ja pehmeästi kaarevat muodot luovat syvän visuaalisen rauhan tunteen. Tumman sinisen ja mustan dynaaminen kontrasti tasapainottaa lämpimiä beigejä ja ruskeita sävyjä, tuoden esiin adressin arvokkuuden. Yksinkertainen ja koskettava teksti “Lämpimästi muistaen” on aseteltu huolella kuvan alaosaan, mikä viimeistelee tämän ajattoman kunnianosoituksen.

Painettu ylpeästi Suomessa, tämän adressin valmistuksessa on käytetty vain korkealaatuisia materiaaleja ja painatusmenetelmiä, jotka takaavat tuotteen kauneuden ja kestävyyden. Jokainen yksilöllinen kappale on tuotettu paikallisessa painotalossa, jossa käsityötaidon perinteet ja nykyaikainen teknologia yhdistyvät luoden adressin, joka kunnioittaa menneitä sukupolvia ja palvelee nykyisiä lohdun tarpeessa.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 21,0 × 29,7 cm (senttimetri)
Kuvittaja

Perheiltä perheille. Perinteisesti

Suunnittele itse hautajaiset helposti Memoria-sovelluksella

Suunnittele hautajaiset