Muisto adressi

Elämän matkassa kohtaamme väistämättä hetkiä, jolloin hyvästijättö on edessä. Muisto -adressi tarjoaa mahdollisuuden välittää osanottomme ja kunnioituksemme yksinkertaisen elegantilla tavalla. Jokainen adressin sävy ja muoto on huolellisesti suunniteltu luomaan tila henkilökohtaiselle muistelulle ja yhteiselle surutyölle.

75 varastossa

Esikatsele

29,95 

Kuvaus

Muisto – adressi lämpimästi muistaen

Muisto -adressi on hienostunut ja koskettava tapa kunnioittaa läheisen muistoa. Sen etukannessa on pehmeiden pastellisävyjen maalaama iltataivas, jossa rauhallinen kuun hallitsee taivasta. Tumman violetin ja pehmeän vaaleanpunaisen sävyjen muodostama tausta luo tunteen hiljaisesta hetkestä, jossa aika pysähtyy ja muistot heräävät henkiin. Yksinkertainen ja eleetön “Lämmin osanotto” -teksti kuvan yläosassa vahvistaa viestin tyylikkyyttä ja vakavuutta.

Adressi on painettu Suomessa, missä korkealaatuinen painojälki yhdistyy tarkkaan valittuihin materiaaleihin. Jokainen adressi on tuotettu yksilöllisesti, mikä takaa sen, että jokainen jäähyväishetki saa ansaitsemansa arvostuksen ja huolenpidon. Adressi Muisto on suunniteltu toimimaan syvän kunnioituksen ja pysyvien muistojen sanattomana välittäjänä.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 21,0 × 29,7 cm (senttimetri)
Kuvittaja

Perheiltä perheille. Perinteisesti

Suunnittele itse hautajaiset helposti Memoria-sovelluksella

Suunnittele hautajaiset