Haudan somistus

Hautakivi hänen muistolleen

Huolella valittu hautakivi tai muistomerkki on kaunis kunnianosoitus kuolleelle läheisellesi. Sen äärellä hänet tunteneet ihmiset voivat käydä muistelemassa yhdessä vietettyjä hetkiä ja laskea kukkasen tai sytyttää kynttilän vainajan muistolle.

Autamme sinua hautajaisten jälkeen sopivan hautakiven tai -muistomerkin valinnassa. Memoria-toimistoista saat hautakivien lisäksi hautalyhdyt, koristepatsaat, muistoesineet ja kukat, joilla somistat haudan persoonalliseksi.

Hautapaikan koristelu

Toimistojemme valikoimasta löydät hautakäyttöön soveltuvat, pakkasen ja paahteen kestävät lyhdyt ja pienesineet, jotka luovat haudalle haluttua tunnelmaa. Voit hankkia esimerkiksi kesää ja talvea varten erilliset koristeet, jolloin hauta elää kauniisti vuodenaikojen vaihtelujen mukana.

Lähes jokaisella Memoria-paikkakunnalla sinua palvelee hautaustoimiston yhteydessä myös kukkakauppa, josta voit tilata tai hakea kestävät kausikukat ja muistokimput haudalle.

Kun hautakivi kaipaa kunnostusta tai kun siihen täytyy lisätä uuden vainajan tiedot, voit tilata meiltä hautakiven puhdistuksen ja uusien kaiverrusten ja kultausten teettämisen.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Hautakiven hankinta ja huolto


Lue lisää hautajaisten suunnittelusta

Hautamuistomerkit

Suomessa perinteinen hautamuistomerkki on kivi. Kivi on lähes ikuinen materiaali. Kivi edustaa pysyvyyttä; muistot säilyvät, vaikka läheinen onkin jo ..

Lue lisää

Perunkirjoitus

Jokaisen Suomessa kuolleen henkilön jälkeen on tehtävä perunkirjoitus. Perukirja on asiakirja, josta selviävät kuolinpesän varat sekä velat, joiden pe..

Lue lisää

Vainajan profiilin poistaminen verkkopalveluista

Tänä päivänä sosiaalista mediaa ja erilaisia nettitilejä käyttää valtaosa väestöstä, ikään katsomatta. Henkilön kuollessa nettimaailmaan voi jäädä vai..

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset