Hautaustoimisto Ollonen Oy

Hautaustoimisto Imatralla

Läheisen poismeno pysäyttää. Surun keskellä on käytävä läpi käytännön toimet hautauksen ja muiden asioiden hoitamiseksi. Asiantunteva apumme on arvokasta menetyksen hetkellä. Me hoidamme hautausjärjestelyt inhimillisesti, tunnollisesti ja omantunnonasioina. Toimimme Imatran, Ruokolahden, Rautjärven ja Joutsenon alueilla.

Hautaustoimisto Ollonen Oy
Matinkatu 3, 55100 Imatra
Puh. 010 3203 990
Matkapuh. 0400 559 035
asiakaspalvelu@ollonen.fi

Tervetuloa palveltavaksemme

Palvelumme Imatralla

Hautakivinäyttely

Arkku- ja uurnanäyttely

Arkkumallit (pienet arkut)

Saattoauto tai oma kuljetuspalvelu

Perunkirjoituspalvelu

Kumppani joka hoitaa kukkakauppaa

Kumppani joka hoitaa pitopalvelua

Memoria-verkkopalvelu

Perinnönjakoon, omaisuuden realisointi

Edunvalvontavaltuutukset

Testamentit ja muut dokumentit

Imatran siunauskappeli
Imatran siunauskappeli.

Imatran siunauspaikat

Imatran siunauskappeli, Asemäentie 43, 55420 IMATRA. 

Mahtuu noin 120 hlö.

Joskus siunauksia järjestetään myös Tainionkosken kirkossa, mutta tämä vaatii aina erityisperusteen (henkilömäärä tai muu vastaava).

memoria-ikoni

Imatran hautausmaa


Tainionkosken hautausmaa

Asemäentie 43, 55420 Imatra

Imatran siunauskappeli.
Imatran siunauskappeli.

Muistotilaisuus Imatralla

Pääyhteistyökumppanimme Karelian Gourmet Oy

Pitopalvelu Elma 

Seurakunnan toimitilat löytyy seurakunnan kotisivuilta. Tiloja muistotilaisuuksille Olavinkulmassa sekä Tainionkosken kirkolla.

Yrityksemme

Ilkka Olloselle ja Mariella Pirkalle työn tekeminen yhdessä on elämäntapa. Haasteista huolimatta toisen läsnäolo ja ymmärrys on voimavara, joka helpottaa elämää.

Imatralla sijaitsevan Hautaustoimisto Ollonen Oy:n Ilkka Ollonen ja Mariella Pirkka ovat tehneet töitä yhdessä jo yli kaksikymmentä vuotta. Vuonna 1991 Ilkka avasi tyhjillään olleen hautaustoimiston tiloihin oman yrityksensä, ja kahdeksan vuotta myöhemmin mukaan toimintaan tuli tuore puoliso Mariella. Siitä lähtien arki on ollut yhdessä työskentelemistä.

Ilkka ja Mariella pitävät helpottavana, että aviopuoliso tuntee työn ilot ja surut. “Ei tämä kaikille tietenkään sovi. Meille tämä on niin itsestään selvää, että ajatus muusta tuntuisi hankalalta ja hassulta.” Työ on elämäntapa, sillä kaiken keskiössä on halu auttaa ihmisiä. “Asiakkaan elämässä on tapahtunut suuri murros. On palkitsevaa, kun tietää voivansa olla siinä apuna. Tässä työssä pitää osata kohdata ihminen yksilönä riippumatta tämän taustasta ja arvomaailmasta.”

Hautaustoimiston kolmekymmenvuotisen uran aikana pariskunta on päässyt todistamaan muutosta alan toimintatavoissa – ja itsessään. “Alussa työ oli enemmän fyysiseen paikkaan sidottua, koska oli lankapuhelimet. Mutta meille on vapautta, että työskennellä voi silloin kuin tarvitsee ja missä haluaa. Kyllä sitä ihmettelee, miten nuorempana on jaksanut tehdä niin paljon töitä ja vielä kaiken muun siinä sivussa.”

Yhteisen taipaleensa aikana Ollonen ja Pirkka ovat nähneet ylä- ja alamäkiä, mutta asiat ovat aina järjestyneet. “Hyvät ja huonot ajat tuntuvat erityisen vahvasti, koska meillä on kaikki munat yhdessä korissa. Yhdessä tekeminen sopii meille hyvin.”

Yhteystiedot

Hautaustoimisto Ollonen Oy
Matinkatu 3, 55100 Imatra
Puh. 010 3203 990
Matkapuh. 0400 559 035
asiakaspalvelu@ollonen.fi

ilkka-ollonen

Ilkka Ollonen

Yrittäjä

ilkka.ollonen@ollonen.fi 0103203991
marirella-pirkka_hautaustoimisto_ollonen

Mariella Pirkka

Yrittäjä

mariella.pirkka@ollonen.fi 0103203992

MEMORIA VERKKOPALVELU

MEMORIA VERKKOPALVELU

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu Memorian verkkopalvelussa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset