Kaijan Kukka Oy

Hautaustoimisto Ivalossa

Palvelemme surun keskellä kaikissa hautajaisiin liittyvissä asioissa. Autamme järjestämään hautajaiset, jotka jäävät kauniina muistona mieleen. Palvelemme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla vainajaa ja surevia omaisia kunnioittaen.

Kaijan Kukka Oy

Ivalontie 9, 99800 Ivalo

Puh. 016 661 100

mimmi@kaijankukka.com Toimiston www sivut

Tervetuloa palveltavaksemme

Palvelumme Ivalossa

Hautakivinäyttely

Arkku- ja uurnanäyttely

Arkkumallit (pienet arkut)

Saattoauto tai oma kuljetuspalvelu

Perunkirjoituspalvelu

Kumppani joka hoitaa kukkakauppaa

Kumppani joka hoitaa pitopalvelua

Memoria-verkkopalvelu

Hautajaisjärjestelyt Ivalossa

Saamelaisuus näkyy meillä eri muodoissa. Se näkyy juhla-asuissa, värikkäissä kukkalaitteissa ja hautausautossa liehuu suomenlipun lisäksi saamenlippu. Kolttasaamelaisilla on omat ortodoksihautajaisperinteet.

Ivalon siunauskappelit

Inarin seurakunnassa on Ivalon kirkko, Inarin saamelaiskirkko, Saariselän tunturikappeli.Nellimissä ja Sevettijärvellä on omat pienet tunnelmalliset ortodoksikirkot.Utsjoen seurakunnassa on Utsjoen kirkko, Karigasniemen kappeli sekä nuorgamin rukoushuone. Pieni siunaustilaisuus on mahdollista järjestää myös Ivalon terveyskeskuksen saattohuoneella.

memoria-ikoni

Ivalon hautausmaat

Alueellamme on seitsemän metsähautausmaata. Muista poikkeavat Sevettijärven ja Nellimin ortodoksihautausmaat, joissa kummut ovat pääsääntöisesti jäkälää.

Muistotilaisuus Ivalossa

Seurakunta tarjoaa tarvittavat tilat muistotilaisuuteen.

Yrityksemme

Hautaustoimiston on perustaneet vanhempani Kaija ja Harri Gröndahl vuonna1974. Ylä-Lapissa ei tuolloin ollut toimistoa josta kaikki hautausalanpalvelut olisi saanut samasta paikasta, ja koska kukkakauppa oli jo ennestää, oli kynnys toimiston perustamiseen matala. Ostin liiketoiminnan vuonna 2006, mistä asti olen ollut yrittäjänä.

Minä olen keski-ikäinen yrittäjä ja äiti. Olen syntynyt kukkakauppa-hautaustoimistoon. 

Lukion jälkeen  opiskelinTorniossa tradenomiksi ja  Kempeleessä Floristimestariksi. Aina oli kiire töihin. Liiketalomme on keskellä kylää, nelostien varrella. Haluan pitää liikkeeni oman näköisenä paratiisinani, luonnonmateriaalien runsas käyttö ja kätteni jälki näkyy vahvasti.

Lapin kaunis ja alati vaihtuva luonto on vahva innoittaja ja kukat aina ainutkertaisia, siihen hetkeen tarkoitettuja. Ne ovat iso osa ihmisen juhlaa niin ilossa ja surussa.Haluan olla tekemässä asiakkaan päivästä kauniin ja ainutkertaisen. Teen työtäni koko sydämellä.

Yhteystiedot

Kaijan Kukka Oy

Ivalontie 9, 99800 Ivalo

Puh. 016 661 100

mimmi@kaijankukka.com Toimiston www sivut

MEMORIA VERKKOPALVELU

MEMORIA VERKKOPALVELU

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu Memorian verkkopalvelussa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset