Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Lund Oy ja Ähtärin Hautaustoimisto ja Kukkasitomo Oy

Palvelua pitkällä kokemuksella Orivedellä ja Ähtärissä

Timo Virtaselle ja Marjo Karilainen tärkeintä on asiakkaan toiveiden täyttäminen – mitä asiakas haluaa, se järjestetään. Heille yrittäjyys ei ole työtä vaan elämäntapa.

Ähtärin Hautaustoimisto ja Kukkasitomo Oy:n ja Orivedellä sijaitsevan Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Lund Oy:n omistavat sisarukset Timo Virtanen ja Marjo Karilainen ovat kauppiaita neljännessä polvessa, sekä äidin että isän puolelta. “Olemme kasvaneet kaupan takahuoneessa. Pienenä meidät nostettiin pahvilaatikkoon, koska se oli turvallinen paikka leikkiä. Emme me ajattele tätä työnä, tämä on elämäntapa.”

Työn tekemiseen motivoi ihmisten kanssa tekemisissä oleminen. “Saa palvella ihmisiä ja saada onnistumisia. On palkitsevaa, kun on joskus tehnyt jonkun kanssa yhteistyötä ja tämä tulee moikkaamaan kaupungilla.” Sisarusten palvelutavassa keskeistä on asiakkaan toiveiden täyttäminen. “Hyvä esimerkki oli se, kun joku tuli kysymään, onko meillä soutuveneitä. Ei ollut, mutta järjestimme sellaisen.”

Timo osti ensimmäisen hautaustoimistonsa, kun tarvitsi harjoittelupaikkaa puutarha-alan opintoihinsa. “Meillä oli puutarhamyymälä, kukkakauppa, hautaustoimisto, pitopalvelu, kulta- ja kellosepänpalvelut, kaikki. Meiltä sai kaiken kummilusikasta arkkuun. Sloganimme oli ‘hyvän palvelun Virtaset’.”

Haastavimpana sisarukset kokevat tarpeen kehittyä jatkuvasti. Kehittymisen tukena on kuitenkin Memoria, jonka avulla mahdollistuvat suuremmatkin uudistukset. “Työssämme haasteena on uuden luominen. Hautaustoimisto ei ole pysähtynyt paikka, vaan täällä mennään aina eteenpäin. Se on positiivinen haaste.”


Yhteystiedot

Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Lund Ky

Keskustie 32, 35300 Orivesi

Puh. 03 3352383

asiakaspalvelu@hautaustoimisto.fi
memoria_hautaustoimistot_perheet_7

Timo Virtanen

Yrittäjä

Yhteystiedot

Ähtärin Hautaustoimisto ja Kukkasitomo Oy

Ostolantie 12,63700 Ähtäri

Puh. 040 631 1006

asiakaspalvelu@hautaustoimisto.fi
memoria_hautaustoimistot_perheet_9

Marjo Karilainen

Yrittäjä

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset