Hautaustoimisto ja kukkakauppa Lahtinen

Palkkiona asiakkaiden tyytyväisyys

Heikki Nylander on ollut mukana hautaustoimiston työssä koko elämänsä, mutta silti välillä tunteet nousevat pintaan. On kuitenkin palkitsevaa pystyä auttamaan asiakasta ja jättämään tälle hyvän mielen.

Lieksassa sijaitsevan Hautaustoimisto ja kukkakauppa Lahtinen Ky:n työntekijä Heikki Nylanderin on tarkoitus siirtyä perheyrityksen jatkajaksi. Tällä hetkellä hautaustoimiston toiminnassa on mukana kolme sukupolvea yrityksen perustajasta, Heikin ukista, lähtien.

Vaikka Heikki onkin ollut alalla koko elämänsä, tulee välillä vastaan tunteet pintaan nostavia tilanteita. “Me ei olla tunteettomia, ja kovakin kuori pehmenee, jos sellainen tilanne tulee. Viime kesänä jouduin saattamaan hautaan lapsen. Perhe oli puolituttu. Ne on pahimpia juttuja. Meidän toimistolla ei ollut kahteenkymmeneen vuoteen ollut sellaista tapausta. Niitä ei ikinä toivoisi.”

Raskaista hetkistä huolimatta työstä palkitsee asiakkaiden tyytyväisyys. “Heiltä tippuu kivi sydämeltä, kun meiltä saa kaiken. Itsellekin tulee hyvä olo, kun asiakas jo nauraa loppuvaiheessa. Juuri viime viikolla oli tapaus, että asiakas ei tiennyt tuon taivaallista ja sitten lähtiessä naurettiin, että tämähän meni paremmin kuin hän odotti.”

Vastapainona työlle toimii Memoria-perhe. “Täällä pääsee juttelemaan muiden kanssa, rentoutumaan ja jakamaan kokemuksia. Olemaan hyvässä porukassa. Memoria on hitsautunut todella läheiseksi. Kaikki eivät välttämättä tunne kaikkia, mutta kaikkien kanssa pystyy käymään hyviä keskusteluja.“


Yhteystiedot

Hautaustoimisto ja kukkakauppa Lahtinen Ky

Pielisentie 26, 81700 Lieksa

Puh. 013 521 200

posti@lahtinenky.fi
memoria_hautaustoimistot_perheet_21

Heikki Nylander

Yrittäjä

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset