Hautaustoimisto Mielonen Oy ja Joutsan Hautauspalvelu A. Ollikainen

Työtä, jolla on aito merkitys

Kun Manu Pasanen elokuussa 2017 osti hautaustoimiston, hän ei ollut työskennellyt alalla päivääkään. Nykyään hän omistaa kaksi hautaustoimistoa, Hautaustoimisto Mielonen Oy:n Mikkelissä ja Joutsan Hautauspalvelu A. Ollikaisen Joutsassa. 

Heti alalle siirryttyään Manu oppi omaisten kohtaamisen merkityksen. Kaikista raskaimpia ovat lasten kuolemat. “Oman lapsen hautaaminen on odottamaton tilanne kaikille. Siinä on aivan ulapalla. Se suru on käsittämätöntä, eikä sille voi tehdä muuta kuin hoitaa työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Lapsen kuolema on pahinta, mitä tässä työssä tulee vastaan.”

Raskainta hauturin työssä Manu Pasaselle on lapsen kuoleman kohtaaminen. Kuolema tulee usein odottamatta, eikä lohduttaa voi kuin tekemällä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaikissa hautauksissa Manu kokee työnsä perimmäisen tarkoituksen olevan asiakkaan elämän helpottaminen. “Takaamme asiakkaalle, että meille voi soittaa, ja kaikki hoituu yhdellä puhelinsoitolla. Mikä tahansa on asiakkaan tarve, me hoidamme sen. Hautauksesta aina perunkirjoituksen loppuun asti.” Työn tavoitteena on ottaa ainakin yksi murhe pois läheisten harteilta. 

Tärkeää on, että työllä on aito merkitys. “Kun työn tekee, sillä on jonkun elämään aina suuri vaikutus. Jos jätän tekemättä jotain, sen huomaa heti. Kaikella tekemisellä on konkreettinen tarkoitus.”


Yhteystiedot

Hautaustoimisto Mielonen Oy

Porrassalmenkatu 24, 50100 Mikkeli

Puh. 015 162 222

mielonen@hautaustoimistomielonen.fi
memoria_hautaustoimistot_perheet_3

Manu Pasanen

Yrittäjä

Yhteystiedot

Joutsan Hautauspalvelu A. Ollikainen

Jousitie 35, 19650 Joutsa

Puh. 040 414 2164

manu@joutsanhautauspalvelu.fi

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset