Hautaustoimisto Ollonen Oy

Voimaa arkeen yhdessä tekemisestä

Ilkka Olloselle ja Mariella Pirkalle työn tekeminen yhdessä on elämäntapa. Haasteista huolimatta toisen läsnäolo ja ymmärrys on voimavara, joka helpottaa elämää.

Imatralla sijaitsevan Hautaustoimisto Ollonen Oy:n Ilkka Ollonen ja Mariella Pirkka ovat tehneet töitä yhdessä jo yli kaksikymmentä vuotta. Vuonna 1991 Ilkka avasi tyhjillään olleen hautaustoimiston tiloihin oman yrityksensä, ja kahdeksan vuotta myöhemmin mukaan toimintaan tuli tuore puoliso Mariella. Siitä lähtien arki on ollut yhdessä työskentelemistä.

Ilkka ja Mariella pitävät helpottavana, että aviopuoliso tuntee työn ilot ja surut. “Ei tämä kaikille tietenkään sovi. Meille tämä on niin itsestään selvää, että ajatus muusta tuntuisi hankalalta ja hassulta.” Työ on elämäntapa, sillä kaiken keskiössä on halu auttaa ihmisiä. “Asiakkaan elämässä on tapahtunut suuri murros. On palkitsevaa, kun tietää voivansa olla siinä apuna. Tässä työssä pitää osata kohdata ihminen yksilönä riippumatta tämän taustasta ja arvomaailmasta.”

Hautaustoimiston kolmekymmenvuotisen uran aikana pariskunta on päässyt todistamaan muutosta alan toimintatavoissa – ja itsessään. “Alussa työ oli enemmän fyysiseen paikkaan sidottua, koska oli lankapuhelimet. Mutta meille on vapautta, että työskennellä voi silloin kuin tarvitsee ja missä haluaa. Kyllä sitä ihmettelee, miten nuorempana on jaksanut tehdä niin paljon töitä ja vielä kaiken muun siinä sivussa.”

Yhteisen taipaleensa aikana Ollonen ja Pirkka ovat nähneet ylä- ja alamäkiä, mutta asiat ovat aina järjestyneet. “Hyvät ja huonot ajat tuntuvat erityisen vahvasti, koska meillä on kaikki munat yhdessä korissa. Yhdessä tekeminen sopii meille hyvin.”


Yhteystiedot

Hautaustoimisto Ollonen Oy

Matinkatu 3, 55100 Imatra

Puh. 010 320 3990

asiakaspalvelu@ollonen.fi
Memoria logo image

Ilkka Ollonen

Yrittäjä

Memoria logo image

Mariella Pirkka

Yrittäjä

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset