Kukka- ja Hautauspalvelu S. Kinnunen Ky

Memoria-perheessä kasvanut

Santeri ja Aleksi Honkanen ovat kasvaneet osana Memoria-perhettä sen perustamisesta lähtien. Heille Memoria on arvokas tiedonlähde yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Leppävirralla sijaitsevan Kukka- ja Hautauspalvelu S. Kinnunen Ky:n Santeri ja Aleksi Honkanen ovat olleet Memorian toiminnassa mukana koko elämänsä, sen perustamisesta lähtien. He ovat kasvaneet osana Memoria-perhettä ja tuntevat kaikki sen jäsenet.

Pitkän sukuhistorian vuoksi alalla jatkaminen oli itsestään selvää. “Tämä on verissä. Mummon kanssa katsoimme hautakiviä kuvastosta, mitä ei moni ehkä mummon kanssa tee. Jossain vaiheessa me olimme Suomen nuorimpia hautaustyöntekijöitä.”

Veljekset pitävät tärkeänä toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Memoriasta on ollut suuri apu, sillä muilta yrittäjiltä voi aina kysyä apua. “On paljon sanatonta tietoa. Tieto pitää lypsää omilta vanhemmiltakin. Miksi tehdään näin, miksi ei tehdä paremmin? Kyseenalaistamiseen on syy. Jos et pysty perustelemaan, miksi asia tehdään näin, eikö se kuvasta sitä, että olisi kehittymisen mahdollisuus?”

Haasteita veljesten työhön tuo Leppävirran laajuus ja hautausmaiden suuri määrä. “Leppävirralla ruumishuone on aivan eri paikalla kuin siunauspaikka. Lisäksi meillä on kymmenen hautausmaata joihin haudataan, eli Suomen toiseksi eniten käytössä olevia hautausmaita. Ilman verkostoja ei ehdi kaikkialle.”


Yhteystiedot

Kukka- ja Hautauspalvelu S. Kinnunen Ky

Savonkatu 33, 79100 Leppävirta

Puh. 017 554 1049

sirpa.kinnunen@kukka-hautauspalvelu.inet.fi

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä
Suunnittele hautajaiset