Hautajaisten valokuvaus ja striimaus

Hautajaiset ovat ainutkertainen tapahtuma, ja siksi sen tallentaminen valokuviksi tai videoksi on varminta antaa ammattilaisten käsiin.

Memorian kautta saat luotettavimmat valokuvaajat hautajaisiin ja kauneimmat kuvamuistot saatto- tai siunaustilaisuudesta ja muistojuhlasta.

Kaikki välittämämme hautajaiskuvaajat ovat osaavia ammattilaisia, joilla on aikaisempaa kokemusta hautajaisten taltioinnista valokuvaamalla tai videoimalla.

Valitsemme kumppaniksi vain kuvaajia, jotka teknisen ja esteettisen osaamisen lisäksi ymmärtävät oman roolinsa osana hautajaistapahtumaa. He eivät häiritse kuvatessaan hautajaisten toimitusta tai surevia omaisia, vaan hoitavat työnsä eleettömästi taustalla toimien.

Kysy meiltä myös hautajaisten striimauspalvelua. Reaaliaikaisen lähetyksen tai striimitallenteen avulla annat mahdollisuuden osallistua myös heille, jotka eivät pääse paikalle hautajaisiin esimerkiksi pitkän matkan vuoksi.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Lue lisää muistotilaisuuden järjestämisestä

Muistotilaisuus

Siunaus- tai saattotilaisuuden jälkeen vainajan läheiset kokontuvat muistotilaisuuteen...

Lue lisää

Hautajaismusiikki

Hautajaisissa soitettava ja laulettava musiikki tuo lohtua ja antaa toivoa saattoväelle. Jos vainajan musiikkimieltymykset ovat olleet tiedossa, niitä..

Lue lisää

Kukat ja koristelu hautajaisissa

Siunaus- ja saattotilaisuudessa arkun päällä on arkunkoriste jonka hautaustoimisto toimittaa ja kiinnittää valmiiksi ennen kuin saattoväki ..

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset