Vainajan vaatteet

Vainajan vaatteet ja pukeminen

Vainaja voidaan pukea arkkuun tarkoitusta varten suunniteltuun vaatteeseen tai hänen omiin vaatteisiinsa, kuten juhlapukuun, lempi arkiasuun tai yöpukuun. Asun voi valita vapaasti vainajan tai läheisen toiveen mukaisesti.

Useimmiten omaiset valitsevat vainajalle klassisen kauniin arkkuvaatetuksen, johon kuuluu valkoinen koko vartalon peittävä pitkä paita sekä valkoiset sukat. Yksinkertaisen juhlava ja rauhallinen asuvaihtoehto on saatavilla jokaisesta Memoria-toimistosta.

Arkkuun pukemisen tekevät Memoria-toimistoissa luotettavat ja ammattitaitoiset tekijät. Huolehdimme jokaisesta meille uskotusta vainajasta hienotunteisesti, elettyä elämää suuresti kunnioittaen.

Arkkuvaatteidemme hinnat sisältävät vainajan pukemisen. Kun vainaja halutaan pukea omiin vaatteisiin, perimme palvelusta pienen lisämaksun.

Tutustu vainajan vaatetukseen ja hintoihin Memoria-hautajaisten suunnittelusivulla tai ota yhteyttä Memoria-toimistoon ja kerro meille toiveistasi. Teemme parhaamme toteuttaaksemme ne.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Lue lisää hautajaisten suunnittelusta

Ohjeet hautajaisten järjestämiseen

Oppaasta löydät ohjeita ja hyviä käytäntöjä hautajaisten järjestäjälle suunnittelusta perunkirjoitukseen...

Lue lisää

Kuka hoitaa hautausjärjestelyt

Jollei vainaja ole eläessään nimenomaisesti toivonut tietyn henkilön huolehtivan hautausjärjestelyistään, lain mukaan hautausjärjestelyt hoitaa ensisi..

Lue lisää

Hautajaisten ennakkosuunnittelu

”Näin Minä Haluan”- mitä omaisten tulisi tietää hautausjärjestelyistäni - Korvaamaton apu hautausjärjestelyissä...

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset