Arkun kantajat

Arkunkantajat hautajaisiin vaivatta

Omaiset ja ystävät toimivat yleensä mielellään pyydettäessä kantajina hautajaisissa, mutta saat hankittua arkunkantajat tarvittaessa ilman ylimääräistä vaivannäköä myös Memorian kautta.

Maahautauksissa, joissa vainaja kannetaan arkussa saatto- tai siunaustilaisuudesta hautausmaalle haudattavaksi, tarvitaan arkunkantajia. Kantajia on yleensä kuusi henkilöä. Nykyään he voivat olla joko naisia tai miehiä.

Memoria-toimistojen välittämät arkunkantajat ovat hautajaiskäytännöt hyvin tuntevia henkilöitä, jotka saattavat läheisesi hautaan arvokkaasti ja hienotunteisesti.

Saat vuokrattua meiltä myös itse järjestämillesi arkunkantajille valkoiset yhtenäiset kaulaliinat, jotka kuuluvat hautajaisetiketin mukaiseen vaatetukseen.

Tilaa arkunkantajat hautajaisiin Memoria-hautajaisten suunnittelusovelluksen kautta tai ota yhteyttä paikalliseen Memoria-toimistoon.

Oletko menossa arkunkantajaksi hautajaisiin? Tutustu arkun kantajan ohjeeseen, joka kertoo miten arkkua kannetaan ja mitä sinun tulee ottaa huomioon tilaisuuteen valmistautuessasi.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Lue lisää hautajaisten järjestämisestä

Ohjeet hautajaisten järjestämiseen

Oppaasta löydät ohjeita ja hyviä käytäntöjä hautajaisten järjestäjälle suunnittelusta perunkirjoitukseen...

Lue lisää

Ohjeita hautajaisvieraille

Oppaasta löydät ohjeita ja hyviä käytäntöjä hautajaisten järjestäjälle suunnittelusta perunkirjoitukseen...

Lue lisää

Kuka hoitaa hautausjärjestelyt

Jollei vainaja ole eläessään nimenomaisesti toivonut tietyn henkilön huolehtivan hautausjärjestelyistään, lain mukaan hautausjärjestelyt hoitaa ensisi..

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset