Vainajan kuljetus

Vainajan kuljetukset Suomessa ja ulkomaille

Memoria-hautaustoimistot hoitavat kaikki vainajan kuljetukset korkealla ammattitaidolla, vainajan ja omaiset hienotunteisesti kohdaten. Käytössämme on edustavat, tarkoituksenmukaiset ja siistit autot.

Huolehdimme vainajan kuljetukset kaikkialla Suomessa sekä ulkomaille.

Vainaja tarvitsee aina vähintään yhden kuljetuksen. Yleensä se tarkoittaa autokuljetusta sairaalasta tai terveyskeskuksesta sen hautausmaan tiloihin, minne vainaja haudataan tai missä hänen saatto- tai siunaustilaisuus järjestetään.

Omaiset voivat olla mukana kuljetuksessa, ja voimme ajaa matkalla muistokierroksen kotipihan tai muun tärkeän paikan kautta.

Hankkiessasi Memorian kautta hautajaiskukat ja -koristeet, kuljetamme myös ne saatto- tai siunaustilaisuuteen ja haudalle sekä asettelemme koristeet toiveittesi mukaisesti.

Vainajan kuljetuspalvelun hinta määräytyy kuljetuksen pituuden ja paikkakuntakohtaisten määreiden mukaisesti.

Memoria sovellus

Memoria sovellus

Suunnittele hautajaiset

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu tästä

Ohjeet hautajaisten järjestämiseen

Oppaasta löydät ohjeita ja hyviä käytäntöjä hautajaisten järjestäjälle suunnittelusta perunkirjoitukseen...

Lue lisää

Kuka hoitaa hautausjärjestelyt

Jollei vainaja ole eläessään nimenomaisesti toivonut tietyn henkilön huolehtivan hautausjärjestelyistään, lain mukaan hautausjärjestelyt hoitaa ensisi..

Lue lisää

Hautajaisten ennakkosuunnittelu

”Näin Minä Haluan”- mitä omaisten tulisi tietää hautausjärjestelyistäni - Korvaamaton apu hautausjärjestelyissä...

Lue lisää

Kaikki tuotteet ja palvelut

Suunnittele hautajaiset